reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Marta mi nie chodzi o jarmark czy inne pierdy :) chodzi mi o klimat czy w Krynicy gdzie przeciez jest zatoka jest taki sam dobry klimat jak na otwartym morzem? Chodzi mi o zdrowotne kwestie.

reklama
Aza właśnie tego sobie nie wyobrażam :-) nie wiem jak Ty to robisz

Ula nie jestem mikrobiologiem więc nie odpowiem Ci na to pytanie;-)

Ostatnia edycja:
Ula na mierzei jest taki sam mikroklimat jak nad otwartym morzem. Lasy sosnowe i dużo jodu. Bardzo zdrowe. A dodatkowo woda w zatoce jest cieplejsza niż w otwartym morzu

Dziunka a skąd wiesz ze sierpien do dupy ;/ ? Kurczę no..... ?

Z prognoz długoterminowych ;-)

Ula mokroklimat to kwesti względna , każdy uważa inaczej. Ja oceniam uroki miejsca , atmosfere i otoczenie;-)jeżeli wolisz miejscowść jarmarczno-odpustową to Debki jak najbardziej polecam;-)

O w końcu trafne określenie.

Dziunka ale jeszcze z nami wypiłaś niedostatecznie ;PPPP

Martolinka 2-godzinny sen i do przodu hehe... :))))

Oj wypiję za trzech, pokażę Martolince jak się kiedyś ciocia Dziunka bawiła:-p

A co do snu. Ja nie widzę żadnej, ale to zadnej roznicy w samopoczuciu w momencie jak wypiję i nie będę spała do 4 rano i nie wypiję i nie będę spała do 4 rano. Zawsze się czujesz tak samo do dupy:-D

Chyba żartujecie że sierpień ma być bez ładnej pogody? Nieeeeee
Kurcze ja słyszałam że lipiec deszczowy co się sprawdza a sierpień ładny.Plissssssss

reklama
statystycznie rzecz biorąc lipiec jest najbardziej deszczowym ale i najciepleszym miesiącem roku.

Do góry