reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Oczywiście:tak:

My jak co roku Karwia , Karwia, Karwia:tak:Pewnie też Poznań, a potem - się zobaczy;-)

Może do mnie?? Jeziorka, lasy itp ;-)

też kiedyś chciałabym pozwiedzać USA - szczególnie jakieś miejsca ciekawe przyrodniczo, yellowstone, kanion colorado, góry skaliste. Ale to pewnie dopiero jak dzieci podrosną.

Byłam już w USA na studiach, w Waszyngtonie - pracowaliśmy jako ratownicy na basenach. Ale miasto to miasto, nic specjalnego - w dodatku stan Maryland to w 80% afroamerykanie i specyficzne klimaty.. joł joł koszulki do kostek itp :) generalnie jako biała czułam się czasem bardzo dziwnie :)

Agrafka witam w klubie ja bylam w Filadelfii i tam 95% ludzi to afroamerykanie pomysl jak tam sie mozna czuc...nom i tam tez koszulki do kostek czapeczki,siedzenia w autach ustawione w pozycji prawie lezacej hehe...Raz tylko tam bylas??

Martolinka jak bedziesz we Wrocku u Azy daj znac i ja wpadnem na spotkanko z Toba:-)

Światowe dziewczyny ;-) Zazdroszcze normalnie.

reklama
Aza w wakacje na pewno do Was wpadniemy- mamy zalegla wizyte:tak:- w drodze do Szczawna , i Szklarskiej (taki mamy plan na wakacje, bylismy tam juz 2 razy ale moge jeszcze wracac!!!!)

O!!! Super by było!!! Koniecznie przyjeżdżajcie ale na kilka dni mam nadzieje... Byśmy pozwiedzali :))) Może do Zoo byśmy poszli... :))) Koniecznie musicie przyjechać... :))))

Dziewczyny z Trójmiasta :)

Mam pytanie, może ktoś ze znajomych albo rodziny prowadzi jakieś apartamenty w Gdańsku, Sopocie albo Gdyni Orłowie ? Może mozcie coś polecić ?

Szukam i szukam czegoś na lipiec :/, ale ceny albo od 300 zł w górę, albo za 200-250 zł standard taki jakby te meble ze śmietników pozbierali :/

Agrafka a ile mozesz dac za noc? moge popytac to nie problem :) zalezy Ci na kuchni , lazience?

Najbliższy nasz wyjazd to w piatek do Azy a potem udało nam sie zarezerwowac domek na weekend majowy w Borach u zaprzyjażnionych gospodarzy:tak:

Bory Tucholskie - Gospodarstwo Agroturystyczne "JAGIENKA" Trzebciny
Aza to to gospodastwo. W srodku jest tez swojsko , klimatycznie. To domek obok domu gospodarzy. Jest dostep do kuchni, dwa pokoje z lazienkami i salon z kominkiem . Mozna zamowic jedzonko, ale gotowac tez :) my jedziemy z dwojka znajomych z malenka cora. Nie placimy za dzieci , a za nas 40 zł od osoby.
i naprawde mozna tam odpocza

Dziewczyny z Trójmiasta :)

Mam pytanie, może ktoś ze znajomych albo rodziny prowadzi jakieś apartamenty w Gdańsku, Sopocie albo Gdyni Orłowie ? Może mozcie coś polecić ?

Szukam i szukam czegoś na lipiec :/, ale ceny albo od 300 zł w górę, albo za 200-250 zł standard taki jakby te meble ze śmietników pozbierali :/

Znajoma, zaraz zapytam na gg i dam Ci znać:tak:

Agrafka a ile mozesz dac za noc? moge popytac to nie problem :) zalezy Ci na kuchni , lazience?

Najbliższy nasz wyjazd to w piatek do Azy a potem udało nam sie zarezerwowac domek na weekend majowy w Borach u zaprzyjażnionych gospodarzy:tak:

Ale Wam fajnie!

Bory Tucholskie - Gospodarstwo Agroturystyczne "JAGIENKA" Trzebciny
Aza to to gospodastwo. W srodku jest tez swojsko , klimatycznie. To domek obok domu gospodarzy. Jest dostep do kuchni, dwa pokoje z lazienkami i salon z kominkiem . Mozna zamowic jedzonko, ale gotowac tez :) my jedziemy z dwojka znajomych z malenka cora. Nie placimy za dzieci , a za nas 40 zł od osoby.
i naprawde mozna tam odpocza

Noo na prawdę fajnie:tak:

Ilonka dopiero teraz czytam Twoją propozycję ;-)a co tam za jeziorka u Was?

My co roku planujemy wyjazd na Mazury, autem+przyczepa, ale nigdy nie po drodze, a jak już już to zaszłam w ciążę i nie w głowie były mi wyjazdy (źle latem ją znosiłam, nawet z bb zrezygnowałam na jakiś czas wtedy;-)) a teraz już nie mamy auta. Mówię Wam, jak sójki za morze:-D

reklama
Dziunka no zwykle jeziorka no, lasy itp. W sumie nic szczególnego, chociaż koledze z okolic Gdańska sie podobało. Okolica nie ważna, ważne sie sie spotkamy, poznamy, bedzie miło i przyjemnie ;-) Zapraszam

Do góry