reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

My tez myslimy o Turcji, Chorwacji, Hiszpanii, Wloszech albo Grecji:) Ale nie wiemy jeszcze gdzie i kiedy. Ja dopiero bede szukac pracy a potem to juz zalezy kiedy dostane i ile urlopu hehe. Ale kto wie, moze uda sie nam jakos razem zgrac?:)
Fajnie by było... Ja chyba najbardziej o Turcji myśle bo w Chorwacji juz byliśmy... Ale to chyba jakieś last minute weźmiemy bo teraz ceny są jeszcze wysokie :)))
ja bardzo chcę do Sopotu,ale nie w sezonie, może jesienią pojedziemy. I może wtedy jakieś wspólne wyjście na kulki ?? :)

O widzisz... zgadamy się w weekend i zrobimy mega spotkanko :)))

reklama
My wakacje spedzimy u Dziunki hehehehe.
Marzy mi sie wycieczka do Stanów Zjednoczonych. Chcialabym zobaczyc na żywo miejsca pokazywane na filmach itd. Niestety to nie na moja kieszen, wczoraj na allegro widzilam wycieczke 20-sto dniowa za jedyne 19 000 zl wow.

Marzy mi sie wycieczka do Stanów Zjednoczonych. Chcialabym zobaczyc na żywo miejsca pokazywane na filmach itd. Niestety to nie na moja kieszen, wczoraj na allegro widzilam wycieczke 20-sto dniowa za jedyne 19 000 zl wow.
mozna sobie samemu zorganizowac wyjazd do usa co wyjdzie duzo taniej niz kupowanie gotowej wycieczki same bilety z polski np do NY kosztuja 1400zl w dwie strony ...hoteli tez jest za trzesienie zalezy co chcecie zobaczyc..no i wize przede wszystkim musicie dostac...

Fajnie by było... Ja chyba najbardziej o Turcji myśle bo w Chorwacji juz byliśmy... Ale to chyba jakieś last minute weźmiemy bo teraz ceny są jeszcze wysokie :)))

Turcja jest ogolnie tania, jedyny minus jak dla mnie to jedzenie i woda, naczytalam i nasluchalam sie, ze jak sie tam jedzie to pierwsze 2-3 dni to biegunki, wymioty i goraczka i jakos boje sie tam zabrac mala, dlatego rozpatruje tez Hiszpanie i Wlochy (z lagodniejsza kuchnia:). No ale najpierw musze isc do pracy i wtedy sie zobaczy:)

my myślimy o włoszech albo bułgari ale to gdzieś albo wrzesień albo kwiecień ,maj , natomiast w wakacje standardowo zaliczymy polskie morze (już się wprosiłam do dziunki ;) ) albo pojedziemy nad Balaton na Węgry
a może skusicie się na Norwegie??

Ania SM ja tez chce Was goscic u siebie!!!! KONIECZNIE!!!:-D

Wiesz kochana, że kiedys myślelismy o tym aby Was odwiedzić :))) Kto wie, może się kiedyś skusimy :)) Co do naszego morza to ja już mam go dość, tej zimnej wody i zmiennej pogody... Ale zobaczymy... Może na kilka dni się wyskoczy... Może jak Wy będziecie... hmmm... Fajnie by było powtórzyc spotkanko ale tak na dłużej ;)))

Aza w wakacje na pewno do Was wpadniemy- mamy zalegla wizyte:tak:- w drodze do Szczawna , i Szklarskiej (taki mamy plan na wakacje, bylismy tam juz 2 razy ale moge jeszcze wracac!!!!)

ja bardzo chcę do Sopotu,ale nie w sezonie, może jesienią pojedziemy. I może wtedy jakieś wspólne wyjście na kulki ?? :)
:D

Agrafka zapraszamy!!!!

A ja powiem szczerze , ze USA to ostatnie miejsce które chciałbym zobaczyc!!! Mnie interesuja wschodnie klimaty. Moim marzeniem jest Moskwa i wierze, ze tam pojade.

Jak juz pisałam planujemy Szklarska Porebe latem. Wiosna myslelismy o nartach w Austrii ale raczej to nie wypali .

też kiedyś chciałabym pozwiedzać USA - szczególnie jakieś miejsca ciekawe przyrodniczo, yellowstone, kanion colorado, góry skaliste. Ale to pewnie dopiero jak dzieci podrosną.

Byłam już w USA na studiach, w Waszyngtonie - pracowaliśmy jako ratownicy na basenach. Ale miasto to miasto, nic specjalnego - w dodatku stan Maryland to w 80% afroamerykanie i specyficzne klimaty.. joł joł koszulki do kostek itp :) generalnie jako biała czułam się czasem bardzo dziwnie :)

też kiedyś chciałabym pozwiedzać USA - szczególnie jakieś miejsca ciekawe przyrodniczo, yellowstone, kanion colorado, góry skaliste. Ale to pewnie dopiero jak dzieci podrosną.

Byłam już w USA na studiach, w Waszyngtonie - pracowaliśmy jako ratownicy na basenach. Ale miasto to miasto, nic specjalnego - w dodatku stan Maryland to w 80% afroamerykanie i specyficzne klimaty.. joł joł koszulki do kostek itp :) generalnie jako biała czułam się czasem bardzo dziwnie :)
Agrafka witam w klubie ja bylam w Filadelfii i tam 95% ludzi to afroamerykanie pomysl jak tam sie mozna czuc...nom i tam tez koszulki do kostek czapeczki,siedzenia w autach ustawione w pozycji prawie lezacej hehe...Raz tylko tam bylas??

Martolinka jak bedziesz we Wrocku u Azy daj znac i ja wpadnem na spotkanko z Toba:-)

reklama
Ania SM ja tez chce Was goscic u siebie!!!! KONIECZNIE!!!:-D
A ja powiem szczerze , ze USA to ostatnie miejsce które chciałbym zobaczyc!!! Mnie interesuja wschodnie klimaty. Moim marzeniem jest Moskwa i wierze, ze tam pojade.

Jak juz pisałam planujemy Szklarska Porebe latem. Wiosna myslelismy o nartach w Austrii ale raczej to nie wypali .
Martolinka dzięki za zaproszenie :-) , zastanawiamy się czy w wakacje nie płynąć promem ze Szwecji do Gdyni , bo zawsze pływamy do Świnoujścia no i chcieliśmy tym razem od drugiej strony , zastanawiamy się też czy od razu nie zostać tam na kilka dni więc kto wie kto wie ;-)

Do góry