reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Widzę, że tu jakąś schadzkę szykujecie:) Fajnie macie, ja dopiero pod koniec sierpnia mam urlop, więc muszę trochę dłużej poczekać na wyjazd na te moje wymarzone i wyczekiwane przez cały rok wakacje. Polskie morze to dobra opcja, lubię mimo wszystko to nasze zatłoczona, ale z klimatem morze.

ja bardzo marze o jakiś wakacjach.... najbardziej tochciałabym nad morze! STRASZNIE mnie tam ciagnie... ale nie wiem czy się uda!
Mój mąż zaczał dopiero nową prace, więc z urlopem cieżko... a ja już na wychowawczym więc nie dostaje kasy i jest niezaciekawie... :)
a kredytu mi nikt nie da.... przydałby się ktoś bogady który udzielił by jakiegoś kredytu nieoprocentowanego :) i wtedy żyło by się łatwiej...

Ale moze sie uda chociaz weekend nad morzem... OBY

A ja znowu zamierzam na urlop nad morze jechać.
Tym razem nie tylko, żeby powygrzewac posladki na plazy, ale żeby odbić sobie cały rok ciężkiej harówki, dlatego już wykupiłam sobie z przyjaciółkami turnusik w Primavera spa w jastrzębiej górze, czyli będziemy miały tak naprawę dwie rozrywki w jednej: morze i plaża + zabiegi upiększające. Będzie czad jak w 'Seksie w wielkim mieście' :D

A ja znowu zamierzam na urlop nad morze jechać.
Tym razem nie tylko, żeby powygrzewac posladki na plazy, ale żeby odbić sobie cały rok ciężkiej harówki, dlatego już wykupiłam sobie z przyjaciółkami turnusik w Primavera spa w jastrzębiej górze, czyli będziemy miały tak naprawę dwie rozrywki w jednej: morze i plaża + zabiegi upiększające. Będzie czad jak w 'Seksie w wielkim mieście' :D
REKLAMA??
Hm..:confused:

ja jak mieszkałabym w pl... z chęcią wybrałabym się na wakacje w wile miejsc..
no ale niestety nasze wyjzdy do pl ograniczają się do spotkań z rodziną... i powrót do domu:-(

reklama
A my w tym roku niestety ograniczamy sie na wyjazdy nad jezioro do 'teściów' na działke.
Samochód rozwalony i już sie nie nadaje do naprawy :-( a służbowy B jest dwuosobowy także cięzko( no chyba,że wskocze na 'kipe' haha a chłopcy na przód :D )mój B zaczął w tym roku pracę nową a podobno mają dwóch zwolnić pracownikó więc bidny sie stara i nie bierze wolnego żadnego.:wściekła/y:Za rok na 100% JEDZIEMY NAD MORZE. W tym to i tak nie wyobrażałabym sobie wyjazdu z młodym... tyle czasu w samochodzie

Do góry