martolinka
Mama i nie tylko :-)
Polecam Sopot!!!!!!mam ładny widok z balkonujakoś się pomieścimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamcia warszawa, wejherowo, białystok hahahaha w jaka strone chcesz ?
no to dawaj na pociagZapraszam do Naszej przewspaniałej,pięknej,czystej pełnej kultury stolicyyyy
atrakcjeark,plac zabaw,wał przy wiśle,mini las,balkon...
Nad morze chętnie ale za rok już mam zaproszenie od Dziunki,Kamci ,Martolinka widzę też zaprasza...:-)Do Białegostoku też chętnie się wybiorę;-)
ale z noclegami ci chodzi czy zeby czas spedzic?DZIEWCZYNY PROSZĘ O LINKI (jak macie)KTÓRE PÓŹNIEJ BĘDĄ PRZYCZEPIONE DO MAPKI ŻEBY KAŻDY WIEZIAŁ GDZIE TO JEST
NO I NAJLEPIEJ JAK MIEJSCA BĘDĄ Z ATRAKCJAMI DLA DZIECI(NIE TYLKO DLA MALUTKICH)
może być i tak i tak , później adminka posprawdza wszytsko i wklei to co się nadaale z noclegami ci chodzi czy zeby czas spedzic?
ja to nad ocean do morza mam prtawie 300kmZapraszam do Naszej przewspaniałej,pięknej,czystej pełnej kultury stolicyyyy
atrakcjeark,plac zabaw,wał przy wiśle,mini las,balkon...
Nad morze chętnie ale za rok już mam zaproszenie od Dziunki,Kamci ,Martolinka widzę też zaprasza...:-)Do Białegostoku też chętnie się wybiorę;-)
my w tym roku zaliczymy Pobierowo początkiem sierpnia :-) , mam nadzieje że będzie pogoda