reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

witam.
mam pytanie do mam, ktore lecialy ze swoimi dziecmi na zagraniczne wakacje.
chodzi mi glownie o to, co dawalyscie do jedzenia swoim maluszkom?
mamy leciec do Hiszpanii, ale nie mam pojecia co zabrac do jedzenia dla dziecka (prawie 2 lata). w domu gotuje mu obiadki, no ale na wczasach raczej nie bede stac przy garach ;) mam zabrac zapas sloiczkow? boje sie, ze restauracyjne jedzenie moze nie smakowac maluchowi...
pozdrawiam!

Kameya my bylismy 2 lata temu jak nasz synek mial rok i 4 mies kolo Malagi (nie wiem jaki rejon wybraliscie z rodzina) i okazalo sie ze sa ang-irl sklepiki a nawet olbrzymi Dunnes Stores (dokladnie w Torremolinos), wiec mleka, sloiczkow mielismy pod dostatkiem a poza tym jak dziewczyny pisza jesli masz hotel z wyzywieniem zawsze w menu jest cos, co bedziesz mogla spokojnie podac maluszkowi:tak:

Wilwia widze ze jednak sie zdecydowaliscie odpoczac w cieplych krajach;-). Powiem ci, ze ja chyba bym byla ciekawa tej Portugalii. Ja tez rozwazalam przy tegorocznym urlopie Portugalie ale cena biletow w momencie kiedy kupowalam przelot byly duzo drozsze od Grand Canarii. Moze next time:tak:

reklama
Nad morzem przeważnie w każdej miejscowości znajdą się takie domki. :) ja teraz szukam czegoś na długi weekend listopadowy. Zastanawiam się na Głęboczkiem, ponoć ma fajny klimat. Poza tym na ich facebooku oglądałam dzisiaj zdjęcia z tych terenów i jestem pod wrażeniem tamtych okolic. niesamowite, że mamy takie zakątki w Polsce :)

Kamciu-no nie...z Dawidem i Dadzią ino...bo wydaje mi się,że w maju,te temp nie posłużą Maluszkom:/a poza tym jak z maluchami to do Kairu nie moglibyśmy się wybrać(podróż z hotelu od 1,2w nocy)a być w Egipcie i piramid nie zobaczyć;-):-D

reklama
Powiedzcie mi,jak wygląda cenowo żywienie "na mieście" w Hiszpanii?Chodzi mi o obiadki:tak:A w sklepach takie podstawowe produkty na śniadanie/kolację: chleb,smarowanie jakieś,napoje i takie tam?Słyszałam,że bardzo tanie wino jest?A jak jest z wędlinkami?Można dostac w sklepie coś podobnego jak my jemy,dzieciaki?Paróweczki jakieś na przykład:-p?
A jak z Pampersami?Kupowałyście tam,na miejscu w Dunnesie na przykład?Jak tam w ogóle markety wyglądają bo ja zielona jak Irlandia
:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry