reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

reklama
Tichonku a czemu bedziesz miec problem?bo co za duzy biust?
a zobacz jakie te Pani ladne robi...do wakacji moze sobie wydziergasz....;-)...
kolekcja 2009

strasznie mi sie podobaja te rzeczy,co ta kobitka robi i musialam wam pokazac ten stroj;-)

Tak,ewelcia bo za duży biust,za ciężki i do tego mega rozstępy na brzuchu:wściekła/y:Muszę miec strój z fiszbinami,bez wkładek w staniku,na szelkach (tzn.tak zapinany jak stanik),nie może byc wiązany na szyi i najlepiej jednoczęściowy...Kupno dobrego dla mnie graniczy z cudem:wściekła/y:
Coś Ty!!??
:szok:Takie stroje to nie dla mnie:-DCycki bym miała na pępku:-DNigdy bikini nie założę,nigdy w życiu,nawet jakbym kolejne 18 kilo zrzuciła:no:

Ostatnia edycja:
Tichonku a nie masz jakies birlizny ktora ci paduje i nie za b bedzie wiadomo czy to kostium czy bielizna?bo ja to mam takie i wlasnie jak chce sobie opaalic troche tylek zakladam bielizne mam taka z lajkry czarno biala z stringami i tak sobie smigam:)
A ja dla kacpra bralam 50 i siebie czasami tez posmarowam tzn twarz i ramiona a reszta niech sie opala:)ale dla matiego to najlepiej 50 i smarowany caly i wiesz co ja jeszcze kupie dla nikusia ten stroj kapielowy ten taki jak nurek niewiem vzy mnie zrozumiesz,bo taki maluch juz czlapiacy nie zaesze bedzie chcial siedziec tam gdzie my kazesz a taki kostium zawsze go uchroni przed sloncem

Ostatnia edycja:
Biola nie mam,a nawet jakbym miała to jak mówię,brzucha chocby byl płaski jak deska,nie pokażę:no:
Wiem,wiem o jaki strój chodzi dla małego
:tak:O filtrze 50 dla dzieci też myślałam,ale nie wiem jaki dla nas,starych,coby się w te parę dni choc lekko opalic;-)
Powiedzcie mi jeszcze co możecie mi polecic w sprawie depilacji bo ja się wszędzie maszynką traktuję więc na wczasach golenie codzienne:baffled:Czym innym mogę się z powodzeniem potraktowac w warunkach domowych?Nogi to pół biedy,bardziej mi o okolice bikini chodzi:tak:

Ostatnia edycja:
Tichonku a ja to nie kumam twojego posta:)pytasz ze co czym masz sie golic czy jak?ja sie zawsze gole maszynka bikini of course tez a jak sie ladnie opalisz ti wloskow nie widac:)tych odrastajacych:)a ja mam nadzieje ze juz nie bede musiala uzuwac tam maszynki :)

Pytam właśnie czym innym niż maszynka usuwacie włoski w okolicach bikini i co możecie mi polecic:tak:Ciebie,Biola nawet nie pytam bo Ty łysola pewnie masz po takiej imprezie jak sobie zafundowałaś:-D
Kamcia ja będę miała tylko 7 dni na kąpiele słoneczne to jak myślisz,ze 3 dni 50-tką a potem mogę słabszym?Jakim?30?

Tichoneczku jescze lysa nie jestem dopiero 3 zabieegi mialam i jeszcze 3mnie czeka:)ale ja zawsze uzywalam maszynki a uwiez mi ze zarost to ja mialam i co najgorsze czesti gesto bylam krosciasta chyba po maszynkach.i tak w domu ogolenie sie dzien po dniu to w zyciu a na wakacjach nie przeszkadzalo mi wydaje mi sie ze slonce wypala mi te krostki albo spala i ich nie ma:)a co do filtru to zalezy jak sie opalasz no ja to na braz i rzadko uzywalam filtrow raczej na zywca szlam.pamietaj o zabraniu cosik na glowe dla ciebie i mezusia bo slonce jest na maxa.pamietam jak kacperka na wakacjach smarowalam 50to tylko delikatnie sie opalivh wiec jak chcesz sie opalic to 50moze byc za duza.pamietaj ze tam na miejscu dostaniecie wszystko od opalania po czapki okulary czy zabawki o piachu,wiec jak cosik nie wezmiesz to tam kupisz.ja tez np na wakacjach zawsze kupuje takie maty slomkowe na piach i jak byl z nami kacperek to parasol na plaze zeby chociaz troche cienia mu zrobic,i tym razem to bedzie zakup podstawowy,oczywiscie pozniej to zostawiam no bo niema jak to zabrac:(a powiedz mi macie bagaz glowny i gdzie dokladnie lecicie?

reklama
Lecimy do Barcelony Reus a wypoczywac w Salou będziemy:tak:Bagaż mamy jeden główny no i podręczne,wiadomo dla każdego:tak:
...No właśnie mi też po golenie krostki wyskakują i się obawiam,że na plaży będzie widac:zawstydzona/y:

Do góry