reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

U nas zmiana planów:sorry2:Niestety na Egipt muszę sobie poczekać:-(W związku z kolejnym"gorącym czasem"w egipcie własnie(i nie o temperatury powietrza mi chodzi a o polityke:/).No i zmieniamy kierunek na Turcję:sorry:

reklama
lubiczanko-oj szkoda, ze polityka Wam plany pozmieniala :sorry2:Turcja podobno tez ladna:-) ja sie napalilam na Cypr i moze kiedys nam sie uda poleciec:dry:

Tichonku- wczoraj w TKMaxxie widzialam taki stroj jak szukasz (tankini z fiszbinami wlasnie) poszukaj moze u Was tez beda. W naszym zostaly same 12rozm :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no a juz sie na nie napalilam i kiszka:wściekła/y:

Lubiczanko buuuu,przykro mi,tak się cieszyłaś:sorry:Ale myślę,że decyzja bardzo dobra:tak:Najważniejsze,żeby wypocząc,zmienic otoczenie a nie pchac sie na siłę w,byc może kłopoty:tak:
Marcysiu,dzięki,byłam w niedzielę ale nic nie kupiłam:no:Już tracę nadzieję,że w ogóle coś znajdę na siebie:-(Raz,że nie było takich dużych miseczek, dwa,że tankini były zawiązywane na szyi a ja muszę miec takie na szelkach,jak stanik bo moja szyja nie udźwignie takiego ciężaru:no:

Lubiczanko szkoda Egiptu,ale co sie odwlecze to .... :) wazne zeby odpoczac i milo czas spedzic.
Mi w pracy podpisali holiday na 10dni w polowie lipca wiec tez musze szukac lotow:))

Tichonek,Kamcia-dokładnie...jak nie teraz to kiedyś...Moze w ogóle bez dzieci wtedy pojedziemy?Teraz byśmy pojechali gdybyśmy Dawida i Dadzi nie brali...ale ich narażać na jakichs kamikadze nie chcemy...byleby słońce było-mnie po tej irlandzkiej wiosnie duzo do szczęścia nie trzeba;)))Ale juz spakowani jesteśmy i w sobotę wieczorem dojeżdżamy do Pl a w niedzielę raniusieńko fruuuuuu:-)
Marcysiu-ja na Cypr tez sie kiedys napaliłam,ale całkiem niedawno J jakis program dokumentalny zapuścił i mi sie odechciało:/
Kamcia-no to szukaj lotu!!!gdzie planujesz leciec?
Tichonek-no to rzeczywiscie masz ciężki orzech do zgryzienia z tym strojem kapielowym:sorry:

reklama
biola- Playa De Las Americas:-D chyba najbardziej popularne miejsce ale wszedzie blisko, a wy tez tam byliscie? a podobno jest tanio, prawda to?

Do góry