reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

Tichonku super ciesze sie razem z Wami :-)
A co do naszych wakacji no nic czekamy narazie i zobaczymy jak to wyjdzie ceny sa kosmiczne bo ponad 1000 euro wychodzi a z tym last minute to wiem wiem u J w pracy wlasnie mowili zeby tak sprobowac no coz zobaczymy jak to wyjdzie
Dzieki za stronke

reklama
Ja tez sie pochwale lecimy na wczasy w kwietniu :)wlasnie przed chwila kupilismy bilety co prawda nie te miejsca co chcielismy bo strasznie drogie bilety ale dobre i inne miejsce jak czlowiek nie byl nigdzie przynajmniej ja bo moj J w Hiszpani byl hehehe
Hotel tez zarezerwowany ciesze sie jak dziecko:-D

Aniaa SUUUUUPEEERR!!!!:-D
Bardzo się cieszę,że i Wam udało się coś znaleźc:-)Faktycznie upatrzone wcześniej przez Was kierunki były strasznie drogie a i okres-Wielkanoc na pewno podwyższał ceny:sorry:No ale teraz będziesz miała spokój z szykowaniem Wielkanocy:-D
Gdzie lecicie?
Wiem bardzo dobrze jak się cieszysz,my też pierwszy raz gdzieś wybywamy wreszcie:-)Wczoraj pół popołudnia na necie przesiedziałam,oglądając różne atrakcje w okolicy,do której lecimy:zawstydzona/y::-D

Tichonkul Ty siedzialas pol popoludnia za atrakcjami a ja siedzialam pol popoludnia zeby cos znalesc i sie udalo lecimy do Barcelona (Reus) a mieszkac bedziemy przy Costa Dorada,Salou z tego co jest napisane to 10 minut od lotniska mamy hotel cos mi sie kojarzy(a nie chce mi sie szukac) to Lubiczanka o tej miescinie wspominala a ze wyszlo nas tanio bilety i hotel wiec lecimy tam dobre kazde inne miejsce jak czlowiek nigdzie nie byl a te wczesniejsze wakacje to odlozymy na przyszly rok moze fakt moze gdybysmy lecieli w innym czasie nie swietecznym to i cena za bilety bylaby inna

Tichonku ja sie nie tlumacze bo nie mam z czego :-)wiem ze tam tez lecicie ja wczesniej tego miejsca az tak pod uwage nie bralam no ale ze tanio wyszlo to i sie skusilismy :-D

Witam Mam pytanie, czy któraś z was rezerwowała hotel przez stronę booking.com bez karty kredytowej Chodzi o to, ze chciałam zarezerwować hotelik w Barcelonie ale wszędzie jest napisane, ze muszę zapłacić karta kredytowa, która w dodatku później muszę okazać w recepcji w celu pre - autoryzacji Ja niestety nie posiadam karty kredytowej Bilety zawsze kupowałam prze kartę MasterCard prepaid i myślałam, ze z tej samej karty mogę zapłacić za hotel:-(

Witam Mam pytanie, czy któraś z was rezerwowała hotel przez stronę booking.com bez karty kredytowej Chodzi o to, ze chciałam zarezerwować hotelik w Barcelonie ale wszędzie jest napisane, ze muszę zapłacić karta kredytowa, która w dodatku później muszę okazać w recepcji w celu pre - autoryzacji Ja niestety nie posiadam karty kredytowej Bilety zawsze kupowałam prze kartę MasterCard prepaid i myślałam, ze z tej samej karty mogę zapłacić za hotel:-(

Tak,ja tak miałam.Mamy tylko kartę debetową a rezerwowałam hotel tydzień temu w Salou:tak:Po prostu poprosiłam moją przemiłą koleżankę (pozdrawiam,pozdrawiam:-p):-) o dane jej karty,wpisałam w formularzu rezerwacji i tyle.To jest tylko w celach bezpieczeństwa rezerwacji a w hotelu zapłacisz gotówką za pobyt i nikt nie będzie chciał od Ciebie tej karty:no:

Dokłądnie tak jak Tichonek mówi oni chcą mieć jakieś zabezpieczenie, przy rezerwacji przeważnie pobierają kilka euro , a reszte płacisz na miejscu i możesz gotówką lub laser. Poproś jakąś koleżankę.

reklama
Dzieki dziewczyny:-) ale, nie wiem czy dobrze rozumiem Rezerwacje mogę zrobic z karty np. mojej kolezanki, z jej karty pobiora powiedzmy 10% z calej kwoty a reszte moge zaplacic juz na miejscu np. gotowka Ale czy na miejscu nie bedzie pozniej problemu, ze tej karty nie mam ze sobą A jak to jest gdy hotel na miejscu chce depozyt, to nie muszę znowu pokazać tej karty, mogę go zapłacić gotówka?

Do góry