reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

reklama
Tichonek-my balsam kupowalismy w dunnesie,ale w kazdym bootsie dostaniesz...no ja użyłam 50tki w pierwszy dzień(dla nas),a kolejne dni to tylko twarz:zawstydzona/y:Co do okolic bikini-jesli sie obawiasz"odrostów",tudzież krostek,to najlepszy strój będzie z szorcikami:)))Wtedy i gąszcz mozesz sobie wyhodować;)))No ja strojów mam kilka-2 trakini(tak się nazywa ten 2częściowy zakrywający bebzun?),jeden jednoczęściowy i TEN odważnejszy to coś na tej zasadzie...
2181688382

Tankini,Lubiczanko:-D:tak:
Wow,ale strój!:szok:Wszystkie wielbłądy w tym Egipcie popadają:-D
Ja się skłaniam ku tankini właśnie bo można dostac z fiszbinami,ale wiesz jak to jest z kupowaniem przez neta:sorry:Wolałabym przymierzyc a takich nie ma w sklepach:wściekła/y:
A filtry to ja wiem gdzie dostac,tylko właśnie chciałam wiedziec jakie zakupic:tak:
Szorty raczej nie:no:Wolę majty,ale niezbyt wycięte,mam jeden strój upatrzony ale czekam na chudsze czasy:-D
W sumie,to fakt,jak chodziłam do solarium albo opalałam się na słonku to krostki zawsze były mniej widoczne...
A używa któraś z Was może jakiś krem do depilacji okolic bikini?

Tichonku ja używałam kiedyś, ale na mnie nie działały:confused2:, na rocznicę ślubu M mi kupił golarkę elektryczną i od maszynki zwykłej goli zdecydowanie dokładniej i szybciej i się nie pozacinasz, mam Phillipsa, ma dwa trymery i można na łyso też, jak ktoś lubi:-p

Ja używalam pierwsze 2 dni mocniejszego filtru mimo iż opalam się na brązowo, ale wolałam nie ryzykować bo w mocnym słońcu łatwo się spalić no a najbardziej ramiona i twarz:) A póżniej 30 raz dziennie, a czasem bez zresztą sama zobaczysz jak Cię będzie chwytała opalenizna.

Tichonku tylko z kostiumem zebyc nie czekala do ost chwili,bo wiesz jak tutaj jest.pamietam jak w czerwcu chodzilam zeby kupic kostium to resztki juz byly i kurtki na zime:)

Tichonek-no ja właśnie w dunnesie kupiłam-takie niewielkie,białe z żółtym korkiem opakowanko z dziećmi na etykietce...zaraz lookne,bo jeszcze mam-a z NiVEA:))))Jak masz upolowany strój,to polecam abyś się zaopatrzyła-poprostu mniejszy size:))))
Asieńko-a ta maszynka to taka jak jednorazówka ino z guziczkiem ,tak?z wymiennymi końcówkami?

Lubiczanko ale ja nie wiem jaki size będzie w wakacje i o biust tu też chodzi:sorry2:Skoro jest to kostium z fiszbinami to już trza wybrac rozmiar biustu to nie taka łatwa sprawa jak z normalnym strojem,gdzie tylko rozmiar ogólny wybierasz:sorry2:Jak kupię teraz a cyc się zmniejszy to kiepsko będzie strój wyglądał na biuście:no:A jak kupię mniejszy a biust zostanie na miejscu to się w miseczki nie zmieści:baffled:

reklama
Do góry