reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

reklama
Tichonek-jako zem weteran mówię-bedzie dobrze:)))a o ile mnie pamięć nie myli to w pokojach miałam czajnik(nawet z wykupionym żarełkiem:))
Margaritta-:-D:-D:-):-Dmoje z kolei na plecy by uciekły;))))))))))))ależ się rozmarzyłam-park aventura...ech....

Ostatnia edycja:
Ja rowniez w pokoju mialam czajnik, filizanki, kawka herbatka. Wiec na pewno dacie rade. A i jeszcze jedno my kupilismy takie mleko litrowe dla dzieci z Nestle i po otwarciu mielismy zonka bo jak je przechowac, ale poszlismy na restauracje i nie bylo problemu - mleczko mielismy przechowane w lodowce. Kiedy chcielismy mielismy do niego dostep.
Tichonek bedzie dobrze, dacie rade. Teraz tylko szukaj wymarzonego urlopu i baw sie dobrze:tak:. Powodzenia

Lubiczanko dziekuje za podtrzymanie na duchu. Ja poczekam do porodu i sie okaze czy nasz szkrab da nam sie poruszac dalej niz sklep:-). Wiktor to bylo dziecko wymarzone na wszelkiego rodzaju podroze. Autem, samolotem piechota czy rowerem wszedzie spał:-D

przeca można wziąśc podgrzewacz do butelek,kupic zmieniarkę na wtyczkę i problem z głowy :cool2:
jak coś to mogę Ci pożyczyc Tichonku,jak nie chcesz specjalnie kupowac.A małe to to,to wejdzie do podręcznego nawet.

no spadam.Ale te piramidy musiały wyglądac,mój m to by bez zębów pewnie wrócił do domu :dry:

Anineczko mam:tak:,dzięki,nie trzeba i tak raczej apartament weźmiemy a nie hotel a tam jest aneks kuchenny:tak:
A właśnie miałam pytac o gniazdką prądowe:-DJakie tam są?Mam gdzieś w domu kilka przejściówek,muszę poszukac,tam będzie pisac,że to do Spain?:zawstydzona/y:

Tichonek-głowy sobie nie dam uciąć,ale chyba takie jak w Pl:confused:
Frog-trzymam kciuki oby plany nie spaliły na panewce:)
a ja siedzę(nawiedzona-wiem)z Dawidkiem i Dadzią i oglądamy na YT co tam można w tym Egipcie całym robić:-D
Anineczko-ale że o co chodzi z tymi piramidami?jakiegoś posta pominęłam czy jakie co???

jesli chodzi o grzanie mleka to my mielismy wrzatek w termosie i mieszalismy z zimna woda, ciepłe mleczko szybko i bez problemu :-)
poprosilismy o czajnik do pokoju, 20e depozytu i ńie robili problemu

reklama
Do góry