reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

A u mnie chyba znowu nic dobrego się nie zapowiada..
22.08-beta 69
24.08 - beta 176
28.08- beta 291

dlaczego mnie to spotyka, jestem załamana[emoji25]

reklama
1 września ide do lekarza, mam nadzieję że wtedy się dowiem czegoś więcej.
pisałam do swojego gin, kazala mi się nie stresowac i spokojnie czekać ale ja chyba tak nie potrafię, a wiem że stres nie pomaga..
No nie pomaga i ma racje, żebyś nie martwiła się na zapas!
Z beta doprawdy różnie bywa.
Na ta chwile ważne jest, żeby był przyrost. Pierwsze dwa wyniki idealne :) trzeciego w ogóle bym nie zrobiła, żeby właśnie się nie stresować.
Badz dobrej myśli ❤️ Ja również będę razem z Tobą 😊

No właśnie ja też miaiam trzeciego nie robić a coś mnie podkusiło..
Dziękuję bardzo za wsparcie [emoji8]
pozostaje czekać...
No nie pomaga i ma racje, żebyś nie martwiła się na zapas!
Z beta doprawdy różnie bywa.
Na ta chwile ważne jest, żeby był przyrost. Pierwsze dwa wyniki idealne :) trzeciego w ogóle bym nie zrobiła, żeby właśnie się nie stresować.
Badz dobrej myśli [emoji3590] Ja również będę razem z Tobą [emoji4]

reklama
Czyli co początek 5 tygodnia ? Czy w ciąży biochemicznej możliwe sa takie wartości ?

Screenshot_20200829-170947_Samsung Internet.jpg

Do góry