reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Ja już po zabiegu. Zaraz będę szła do domu.
Na IP mnie nie chcieli przyjąć, bo powinnam iść do swojego lekarza. Kazała mi iść do poradni ginekologicznej. Tam przesiedziałam kilka h żeby wrócić ze skierowaniem na IP... I na IP poczekałam zwnou kilka h aż mnie przyjmą...

Na USG brak tętna i ciąża się nie powiększyła od tygodnia.

reklama
Na IP mnie nie chcieli przyjąć, bo powinnam iść do swojego lekarza. Kazała mi iść do poradni ginekologicznej. Tam przesiedziałam kilka h żeby wrócić ze skierowaniem na IP... I na IP poczekałam zwnou kilka h aż mnie przyjmą...

Bardzo mi przykro, że się nie udało :(
Będziesz robić badania?
Tule Cię mocno 😘

Przykro mi 😭. Tulę mocno ❤️. Boże ta nasza służba zdrowia....

Jestem z Tobą myślami :(
Chociaż dobrze, ze już jesteś w domu, teraz wypoczywaj....

Jeszcze nie w domu, w zasadzie to czekam na wypis. Miał być godzinę temu...
Pewnie wszyscy zajęci... 😩
Tak to zawsze bywa z wypisami, tak jak z lekarzami, którzy schodzą z oddziału na izbę przyjęć albo na SOR. A jak się jest na oddziale to zazwyczaj wiatr jak w westernach hula po korytarzu

reklama
Jeszcze nie w domu, w zasadzie to czekam na wypis. Miał być godzinę temu...

Mam nadzieję, ze maja na tyle empatii i dzisiaj będziesz w domu. Mam taką nadzieje. Ja dwukrotnie bylam wypisywana zaraz po oczyszczeniu niezależnie od pory.
Lekarz mając zapieprz w lot to robil.
Na jednym wypisie mam 44 lata bo im sie pochrzanilo.
Bądź silna i nie trać wiary.
Uda się. Bardzo Ci tego życzę.
💌

Do góry