reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

U nas trochę odwrotna sytuacja, bo ja 35 a Stary 30 :)
Mój gin jak słyszy o moim wieku to się oburza i mówi wprost, ze pier**** głupoty :D
Może dlatego, ze jesteśmy z tego samego rocznika :)

Grzeczny Gin :p
My obydwoje z mężem mamy po 37 lat, chyba jestem BABCIĄ na tym forum 🤪🤦‍♀️

Tak już jest ciemna kreseczka. W przyszły czwartek idę na pierwszą wizytę :)

Super 🤰:)
Trzymam kciuki i czekam aż się pochwalisz jaka piękna Twa fasolcia 🥰

reklama
@Wielka Mi :) nie zaproponowali mi nic, dlatego też jestem na tak długim urlopie. A w sierpniu albo mi coś dadzą, albo się pożegnają. Proponowali mi pracę na hali produkcyjnej 🤦‍♀️. A ja mam stanowisko specjalisty.

Jak mam dojeżdżać ponad 20 km w jedną stronę do pracy na linii to już wolę w dyskoncie sobie pracę znaleźć. Dodam że za paliwo nam nie zwracają a autobusem firmowym strach jeździć.

Ostatnia edycja:
@Wielka Mi :) nie zaproponowali mi nic, dlatego też jestem na tak długim urlopie. A w sierpniu albo mi coś dadzą, albo się pożegnają. Proponowali mi pracę na hali produkcyjnej 🤦‍♀️. A ja mam stanowisko specjalisty.

Jak mam dojeżdżać ponad 20 km w jedną stronę do pracy na linii to już wolę w dyskoncie sobie pracę znaleźć. Dodam że za paliwo nam nie zwracają a autobusem firmowym strach jeździć.

A co Ty byś wolała w takiej sytuacji? Żeby Cię zwolnili czy żeby jednak zaproponowali coś innego, ale na miarę Twoich uprawnień i doświadczeń?

31 dc i jest super bladzioch robiony popołudniu 😁
Niestety więcej testów nie mam w domu, zużyłam zapas 🙈

Załączniki

• IMG_20200704_140359.jpg
    IMG_20200704_140359.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 37
  • IMG_20200704_140331.jpg
    IMG_20200704_140331.jpg
    961 KB · Wyświetleń: 35
31 dc i jest super bladzioch robiony popołudniu 😁
Niestety więcej testów nie mam w domu, zużyłam zapas 🙈
Super! Widać małego bladzioszka 🥰 cieszę się jakby to był co najmniej mój 🤦‍♀️ a nawet nie kojarzę Cię z forum bo mało tutaj przesiaduje 🤷‍♀️ ale widocznie jesteś też po przejściach skoro odzywasz się w tym wątku, a takie wiadomości dają nam wszystkim nadzieję że jeszcze będzie dobrze ❤

Super! Widać małego bladzioszka 🥰 cieszę się jakby to był co najmniej mój 🤦‍♀️ a nawet nie kojarzę Cię z forum bo mało tutaj przesiaduje 🤷‍♀️ ale widocznie jesteś też po przejściach skoro odzywasz się w tym wątku, a takie wiadomości dają nam wszystkim nadzieję że jeszcze będzie dobrze ❤

Odzywałam się więcej trochę wcześniej.
Straciłam córcię w styczniu w 23t ciąży 😔.

reklama
Odzywałam się więcej trochę wcześniej.
Straciłam córcię w styczniu w 23t ciąży 😔.
Mój mały mózg nie potrafi tego pojąć dlaczego spotykają nas takie rzeczy... Ja straciłam w 8 tygodniu, też miała być córeczka ☹️ robiliśmy testy genetyczne, stąd znamy płeć. Ja byłam w rozsypce przez pierwsze dni, teraz tłumaczę sobie że widocznie tak miało być... Ale na takim etapie na którym Ty byłaś... Podziwiam Cię że dałaś sobie radę! Musisz być cholernie silną babką! 💪

Do góry