Aga a czemu Ci nie wyszły badania genetyczne? Nie było nawet fragmentów kosmówki w Twoim materiale?
I jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak ?
Aga a czemu Ci nie wyszły badania genetyczne? Nie było nawet fragmentów kosmówki w Twoim materiale?
I jak ?
A może to plamienie implantacyjne?
Mówiąc szczerze nie wiem jaki ma kolor, ale myślę, że u każdej dziewczyny może być inaczej.No właśnie nic, tylko malutkie plamienie wczoraj i dosłownie jednorazowe krwawienie dziś ale nieszczególnie intensywnie.
Rozmawiałam z lekarzem przez telefon i ponoć te antybiotyki które biorę nie powinny mieć wpływu na cykl.
Jeżeli się nie rozkręci to za 5 dni mam zrobić kolejny test.
Naprawdę musiałabym mieć bardzo późno owulacje żeby coś z tego było.
Plamienie implantacyjne raczej nie powinno mieć koloru jasnej krwi?
Coś mi się bardzo rozlegulowało.
Mówiąc szczerze nie wiem jaki ma kolor, ale myślę, że u każdej dziewczyny może być inaczej.
Kochana nie przejmuj się na zapas. Ja od zawsze mam problem z cyklami. Od jakiegoś czasu są w miarę regularnie co ok. 35 dni, ale zdarza się i 40 dniowy cykl. Ja już na to nie patrzę. Choć oczywiście jak się przedłuża cykl to często robię test i jest rozczarowanie.No tak .
Za dużo czytam internetu.
Jestem pewna że to nie ciąża ale martwią mnie te zaburzenia bo mogą o nać, AC problemy z zajście.. A ja już na końcówce leczenia.
Super . To teraz do dziełaJuż jestem tak zmęczona tym uważaniem i bieganiem po lekarzach. Antybiotyk zadziałał, lekarze nic u mnie więcej nie znaleźli. Wyniki mam dobre.
Postanowiłam że się nie waham tylko zaczynam w tym cyklu .