Hej Dziewczyny, myślicie że mogę zacząć brać ovarin już teraz po poronieniu 12 dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ja biorę ovarin. Brałam cały czas.Hej Dziewczyny, myślicie że mogę zacząć brać ovarin już teraz po poronieniu 12 dni?
Na początku brałam tak jak jest napisane na ulotce, czyli po posiłku i było to zazwyczaj po obiedzie. Pierwsze dni kończyły się palpitacji serca. Kiedy o tym powiedziałam ginowi to dostałam informacje, żeby brać na noc. I jest teraz spoko, nic nie odczuwam. Heparynę wstrzykuje w brzuch przed południem i po niej nic nie odczuwam. Poza tym, ze chyba w miarę brania tych wszystkich leków to każdy zastrzyk kończy się małym wyciekiem krwiJak się czujesz po tej dawce 150 acardu ? Na wieczór bierzesz? Czy heparyna działa jakby bardziej miejscowo ?
A ile jesteś po @? Miałaś łyżeczkowanie?Cześć, dziewczyny.
Mam problem. Ostatnio po poronieniu przyszedł okres był bardzo bolacy. Wczoraj się skonczyl. A dziś nagle pojawiło się plamienie żywą krwią. Nie wiem czy to normalne , martwię się. Dodam jeszcze że przenosilam pudełko było trochę ciężkie..
A ile jesteś po @? Miałaś łyżeczkowanie?
Może się doczyszczasz [emoji848]
A byłaś już na kontroli u lekarza? Może nie doczyścili Cię do końca i organizm nie może sobie poradzić.Trafiłam do szpitala 22.04. Na drugi dzień miałam zrobione usg nie było widać zarodka nic A krwawilam strasznie , miałam straszne bóle brzucha. I tego samego dnia zrobili mi łyżeczkowanie.
A byłaś już na kontroli u lekarza? Może nie doczyścili Cię do końca i organizm nie może sobie poradzić.
Ja po łyżeczkowania krwawiłam 2 tygodnie z później jeszcze tydzień plamiłam. Pierwsza miesiączka przyszła po 40 dniach i też krawilam intensywnie.
Chyba najlepiej by było gdyby obejrzał Cię lekarz i wykonał USG.