reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Biedna :( Masakra jakaś Cię spotkała! Współczuję i nienawidzę starych dziadów 😨
A nie myślałaś, żeby iść do laboratorium zbadać betę HCG, OB i CRP?
Trzymaj się!!!! I pisz na bieżąco bo się martwimy!
Mój ginekolog nic nie kazał robić bo teoretycznie miałam być u niego w poniedziałek. Ale okazuje się że to ja się szybciej znalazłam w szpitalu niż on mnie przyjął. Nie mam już siły na tych lekarzy .Mój narzeczony zadzwonił do tamtego szpitala nawciskał im ile wlezie. Nawet rozmawiał z tym lekarzem co mi tak tekstem rzucił i tak mu dał popalić, że koleś się rozlaczyl.

reklama
Mój ginekolog nic nie kazał robić bo teoretycznie miałam być u niego w poniedziałek. Ale okazuje się że to ja się szybciej znalazłam w szpitalu niż on mnie przyjął. Nie mam już siły na tych lekarzy .Mój narzeczony zadzwonił do tamtego szpitala nawciskał im ile wlezie. Nawet rozmawiał z tym lekarzem co mi tak tekstem rzucił i tak mu dał popalić, że koleś się rozlaczyl.
Dobrze, że pojechałaś do szpitala. Nawet jakbyś czekała do poniedziałku to co by Twój lekarz zrobił na wizycie? Pewnie powiedział, że albo jest ok albo, że potrzebny zabieg i i tak musiałabyś jechać do szpitala... A z tą sytuacją nie ma co czekać. Dla Twojego zdrowia. Nie czujesz się dobrze i to jest podstawa do wizyty na IP. Niedługo będziesz wiedzieć. Dawaj znać.

I jak tam sytuacja? Co Ci powiedzieli? Jak się czujesz?
Zostawili mnie w szpitalu kroplówka antybiotyk dożylnie.Lekarz starszy😝 Ale tak miłego lekarza to jeszcze nie spotkałam. Zrobił usg powiedział że nic niepokojącego nie widzi i że na jego oko właśnie jest jajeczkowanie 😝 I czy współżyłam bo bym mogła teraz zajść 😁 .Powiedział że zostawi mnie na obserwacji porobi badania beta,morf, crp, posiew moczu ,wymaz z pochwy itp A i najważniejsze test na covid19 no bo mam stan podgoraczkowy. Też przez to mam pojedynczą salę 😉 Powiedział że żadnego zabiegu nie będzie robił 👍

Zostawili mnie w szpitalu kroplówka antybiotyk dożylnie.Lekarz starszy😝 Ale tak miłego lekarza to jeszcze nie spotkałam. Zrobił usg powiedział że nic niepokojącego nie widzi i że na jego oko właśnie jest jajeczkowanie 😝 I czy współżyłam bo bym mogła teraz zajść 😁 .Powiedział że zostawi mnie na obserwacji porobi badania beta,morf, crp, posiew moczu ,wymaz z pochwy itp A i najważniejsze test na covid19 no bo mam stan podgoraczkowy. Też przez to mam pojedynczą salę 😉 Powiedział że żadnego zabiegu nie będzie robił 👍
Alleluja, wstaję A tu takie wieści!:-D
Cieszę się bardzo:)

reklama
Właśnie wychodzę wszystko dobrze .Badania krwi idealne ,żadnych stanów zapalnych beta hcg spada 😁👍 I nie mam covid 19 😝. Kazał się starać bo już można 😁 Dziękuję dziewczyny 😘😘😘 za wsparcie 😘
Hej !! A co z resztakmi które zostały po poronieniu?
Pytam bo jestem w takiej samej sytuacji jak Ty :( to znaczy poronilam w 7 tygodniu. Bylam u lekarza (16 marca) ktory stwierdzil poronienie zatrzymane. Dostalam tabletki ale poronilam samoistnie tego samego dnia. Po paru dniach bylam u innego lekarza ktory stwierdzil resztki po poronieniu. Od tego momentu co tydzien biore Arthrotec na oczyszczczanie ale bardzo slabo on na mnie juz dziala - praktycznie wcale. Resztki sie zmieniejszaja ale dalej są. Dostalam juz od srody antybiotyk i jak nie "doczyszcze sie" sama to w czwartek zabieg :(

Do góry