reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Dziewczyny dziś mnie podkusiło i napisałam do mojego lekarza z pytaniem o wyniki cytologii, udało mi się jeszcze być na wizycie na początku marca. Ze względu na te wszystkie moje komplikacje i skierowanie na pobranie wycinków do badania.
I mam 2 grupę 😁, żadnych podejrzanych zmian więc raczej nowotwór mogę wykluczyć. Kamień spadł mi z serca.
Wycinki i tak muszę pobrać, nie wiadomo kiedy, ale psychicznie dużo lepiej się poczułam. Nie boję się już tak bardzo i zaczynam wierzyć że jeszcze będziemy mieli szansę.
Super ❤

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co robić miałam mieć wizytę u mojego ginekologa w poniedziałek ,ale niestety odwołana. I teraz mam problem bo brzuch mnie boli jestem strasznie słaba A do tego temperatura. Boję się że coś się dzieje w środku bo do końca nie jestem oczyszczona. Wszystko się zatrzymało trzy dni temu A niby miało się oczyszczać. Do tego po tym antybiotyku boli mnie żołądek i mam biegunkę 😥

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co robić miałam mieć wizytę u mojego ginekologa w poniedziałek ,ale niestety odwołana. I teraz mam problem bo brzuch mnie boli jestem strasznie słaba A do tego temperatura. Boję się że coś się dzieje w środku bo do końca nie jestem oczyszczona. Wszystko się zatrzymało trzy dni temu A niby miało się oczyszczać. Do tego po tym antybiotyku boli mnie żołądek i mam biegunkę 😥
Poszlabym do innego. Lepiej już nie czekaj. Daj znać:*

Napisz jak już będziesz coś wiedzieć konkretnego. Tule:*
Właśnie wróciłam i już nigdy nie pojadę do mojego szpitala .Pani z recepcji zadzwoniła na oddział i powiedziała że mam iść na konsultacje .Pan doktor stary nie badając mnie z tekstem że zawsze jakieś resztki zostają i tak jest .No ale skoro tak bardzo chce być łyżeczkowana to mam iść na dół żeby mnie przyjęli na oddział. Stwierdziłam, że po takim podejściu nie zostanę tam ani sekundy .Brak słów jadę do innego szpitala 😥

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam i już nigdy nie pojadę do mojego szpitala .Pani z recepcji zadzwoniła na oddział i powiedziała że mam iść na konsultacje .Pan doktor stary nie badając mnie z tekstem że zawsze jakieś resztki zostają i tak jest .No ale skoro tak bardzo chce być łyżeczkowana to mam iść na dół żeby mnie przyjęli na oddział. Stwierdziłam, że po takim podejściu nie zostanę tam ani sekundy .Brak słów jadę do innego szpitala 😥

Biedna :( Masakra jakaś Cię spotkała! Współczuję i nienawidzę starych dziadów 😨
A nie myślałaś, żeby iść do laboratorium zbadać betę HCG, OB i CRP?
Trzymaj się!!!! I pisz na bieżąco bo się martwimy!

reklama
Do góry