reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Próbowałam dzwonić, ale się nie dodzwoniłam.

Staram się trzymać dietę i będę ćwiczyć.
Od kwietnia będę mieć karnet to będę się starać jak najczęściej chodzić.

Tak właśnie myślałam, że będzie ciężko się dodzwonić i umówić. Eh ta nasza służba zdrowia.... 🤦‍♀️
Jejciu, jak ja nie lubię ćwiczyć! :p Leniwa jestem i lewa do wszelkich sportów 🤦‍♀️😬🤪
Będę Ci kibicować, abyś szybko zrzuciła to co Cię denerwuje 👍

reklama
Tak właśnie myślałam, że będzie ciężko się dodzwonić i umówić. Eh ta nasza służba zdrowia.... 🤦‍♀️
Jejciu, jak ja nie lubię ćwiczyć! :p Leniwa jestem i lewa do wszelkich sportów 🤦‍♀️😬🤪
Będę Ci kibicować, abyś szybko zrzuciła to co Cię denerwuje 👍
Powiem szczerze, że ja też nie lubię, choć niektóre zajęcia jak zumba lubię.

Zdrowa, choć już ta panika zaczyna się udzielać. Z każdej strony jakieś fake newsy aż głowa mała. Teraz teściowa we wtorek wraca z Niemiec a my mieszkamy w teściami, to trochę się obawiamy.

O kurcze! Wg tego co podają media Twoja Teściowa będzie musiala przejsc 14-dniową kwarantanne. Mam nadzieje, ze tylko prewencyjnie i ze wszyscy pozostaniecie w zdrowiu!
Zakupy na kilka dni do przodu sobie zrobilas? Bo mnie sie udzililo i kupilam nieco więcej niż zwykle..... chociaz oczywiscie 30 mydel w domu noe posiadam 😋

O kurcze! Wg tego co podają media Twoja Teściowa będzie musiala przejsc 14-dniową kwarantanne. Mam nadzieje, ze tylko prewencyjnie i ze wszyscy pozostaniecie w zdrowiu!
Zakupy na kilka dni do przodu sobie zrobilas? Bo mnie sie udzililo i kupilam nieco więcej niż zwykle..... chociaz oczywiscie 30 mydel w domu noe posiadam 😋
Tak ona będzie musiała mieć kwarantannę. Tylko zastanawiam się co z nami, czy też będziemy musieli. My mieszkamy na górze a oni na dole, ale wspólne wyjście. Zobaczymy... Tak zrobiliśmy sobie trochę zapasów, ale makaronu, ryżu, kaszy i papieru toaletowego nie było 😱🤣😂. Już nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać...
Ona jest tam już 2 miesiące, bo tam pracuje i czuje się dobrze, boi się powrotu i my zresztą też się boimy, bo tam w tym busie może coś złapać.

My ukryliśmy się u teściów w małej miejscowości. W Warszawie jednak nawet podróż winda wydaje się być zagrożeniem. Ale fakt, ze id środy nie wychodzimy dosłownie nigdzie. Pies jedynie biega po podwórku.
Oczywiście dezynfekcja co wieczór [emoji173]️

Hej. Ja na ostatniej wizycie przedluzylam zwolnienie do końca marca więc siedzę z młodą w domu, ale mąż pracuje w banku i nie ma szans na wolne. Trochę zapasów zrobilismy, ale bez szaleństwa na kilka dni wystarczy, jedynie pieczywo mąż musi kupować. Mnie trochę boli gardło więc chętnie siedzę w domu ale gorzej z dzieckiem które płacze że chce do babci albo na plac zabaw.

reklama
Hej. Ja na ostatniej wizycie przedluzylam zwolnienie do końca marca więc siedzę z młodą w domu, ale mąż pracuje w banku i nie ma szans na wolne. Trochę zapasów zrobilismy, ale bez szaleństwa na kilka dni wystarczy, jedynie pieczywo mąż musi kupować. Mnie trochę boli gardło więc chętnie siedzę w domu ale gorzej z dzieckiem które płacze że chce do babci albo na plac zabaw.

Myśle, ze na spacer możecie wyjść. Wybierz tylko miejsce mniej uczęszczane przez innych.

Do góry