MalyGosc
Fanka BB :)
Pewnie Myślę, że nie będzie miał mi za złePokażesz nam go?? [emoji7] szanuje jeśli nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie Myślę, że nie będzie miał mi za złePokażesz nam go?? [emoji7] szanuje jeśli nie
Sama słodyczPewnie Myślę, że nie będzie miał mi za złe
Całe szczęście, że jest te cudowne uczucie "po" kiedy już dziecko opuści ciało kobietyNo emocje na pewno jeszcze długo nie opadną, ale już możesz tulić Maluszka i to jest najważniejsze ❤. Super, że trafiłaś na fajną położną, to bardzo ważne.
Powiem Ci, że też obawiam się porodu, ale mam jeszcze trochę czasu.
Pewnie Myślę, że nie będzie miał mi za złe
Oj jest, jestCałe szczęście, że jest te cudowne uczucie "po" kiedy już dziecko opuści ciało kobiety
Jak skurcze rozpoczęły się wczoraj o 14:30, tak dzisiaj o 15:25 ostatnim pchnięciem moja macicę opuścił syn Olek
Późny wcześniak, 3200gram wagi, 52cm długości ❤
Wiem na 100% że kolejnych dzieci nie będzie
Hejka, wpadłam powiedzieć że u nas po prenatalnym usg wszystko dobrze [emoji7]