reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Skurcze coraz częstsze i mocniejsze, żeby nie powiedzieć mocne w CH***
No cóż, boli, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo :)

Dzisiaj na dyżurze mój przystojny gin, więc wpada co jakiś czas zmonitorowac sytuację
No to już niedługo będziesz tulić Maluszka ❤️. Super, że trafiłaś na swojego gina.

Gratulacje kochana ❤
Tak czekałam na wieści od Ciebie. Cieszę się, że to już za Tobą. Synek duży jak na ten tydzień. Ja urodziłam 10 dni po terminie i synek ważył 3450.
Jestem jeszcze w bardzo dużym szoku, jestem tak mocno rozemocjonowana.
Było ciężko, nawet bardzo ciężko.... Ale przeżyliśmy. Darlam się jak oszalała. Miałam cudowna położną, gdyby nie ona to nie wiem jakby dzisiejszy dzień się zakonczyl.
Ale jest taki słodki, pachnący, ziszczenie marzeń ❤️

Pokażesz nam go?? [emoji7] szanuje jeśli nie
Było ciężko, nawet bardzo ciężko.... Ale przeżyliśmy. Darlam się jak oszalała. Miałam cudowna położną, gdyby nie ona to nie wiem jakby dzisiejszy dzień się zakonczyl.
Ale jest taki słodki, pachnący, ziszczenie marzeń [emoji3590]

reklama
Ale jest taki słodki, pachnący, ziszczenie marzeń ❤
No emocje na pewno jeszcze długo nie opadną, ale już możesz tulić Maluszka i to jest najważniejsze ❤️. Super, że trafiłaś na fajną położną, to bardzo ważne.
Powiem Ci, że też obawiam się porodu, ale mam jeszcze trochę czasu.

Do góry