reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
A to tak długo bez wód można czekać? Pytam z ciekawości, bo nie wiem.
Trzymam kciuki ✊
Też pytałam o to lekarza i powiedział, że to tak nie działa, że odpłyną i koniec, dziecko może się udusić. One na nowo w jakimś stopniu się produkują, ale już nie w takiej samej ilości.
Do 24h trzymają i czekaja na pojawienie się skurczy

Też pytałam o to lekarza i powiedział, że to tak nie działa, że odpłyną i koniec, dziecko może się udusić. One na nowo w jakimś stopniu się produkują, ale już nie w takiej samej ilości.
Do 24h trzymają i czekaja na pojawienie się skurczy
Aha, rozumiem.
To działajcie tam sprawnie i szybko.
Czekamy na dobre wieści i fotkę ❤️.
Mąż może być przy porodzie?

Aha, rozumiem.
To działajcie tam sprawnie i szybko.
Czekamy na dobre wieści i fotkę ❤.
Mąż może być przy porodzie?
Może być ze mną jak przewiozą mnie z oddziału patologii na blok porodowy i wpuszcza go dopiero tam. Umówiliśmy sie, że jak będzie taka decyzja to ja mu daje znać, on przyjeżdża i zobaczymy czy zdąży :)
Jak nie zdąży to będzie z nami na te 2h po porodzie. W szpitalu, w którym jestem nie zabierają dzieci po porodzie ani nic :)

Może być ze mną jak przewiozą mnie z oddziału patologii na blok porodowy i wpuszcza go dopiero tam. Umówiliśmy sie, że jak będzie taka decyzja to ja mu daje znać, on przyjeżdża i zobaczymy czy zdąży :)
Jak nie zdąży to będzie z nami na te 2h po porodzie. W szpitalu, w którym jestem nie zabierają dzieci po porodzie ani nic :)
No to super ❤️ oby zdążył ✊ daleko ma?

reklama
Do góry