reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

W ubiegły piątek lekarz postanowił odwołać akcje z wywoływaniem ze względu na cofnięcie się wielowodzia. Dlatego tez nie mam kontroli w tym tyg, tylko dopiero w następnym. Jeśli w przyszłym tygodniu okaże się, ze wielowodzie powróciło to powrócimy do tematu indukowania porodu. Jeśli wod będzie w normie to czekamy na naturalny rozwój wydarzeń.
Wiec pozostaje narazie w zawieszeniu
Rozumiem. To czekanie pewnie najgorsze, ale nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze ❤️ trzymam kciuki ✊ i życzę szybkiego rozwiązania ☺️

reklama
@Wielka Mi :) absotlunie nie znam się na wędkach już chyba nudniejszego hobby nie znam 😂 ale mniej więcej wiem co chłop potrzebuje a resztę zawierzę w sklepie z możliwością zwrotu/wymiany albo powiem mu żeby sobie sam wybrał a wrzucę pod choinkę ;)
Tak, ze mnie się wszyscy śmieją, że ja mam dużo pomysłów na prezenty i zawsze coś fajnego rok temu wszyscy dostali dodatkowo ode mnie skarpety z napisami a w tym roku każdy gadżecik z bajki/filmu :D

@MalyGosc trzymam mocno kciuki. Imię już macie wybrane? :)

@Wielka Mi :) absotlunie nie znam się na wędkach już chyba nudniejszego hobby nie znam 😂 ale mniej więcej wiem co chłop potrzebuje a resztę zawierzę w sklepie z możliwością zwrotu/wymiany albo powiem mu żeby sobie sam wybrał a wrzucę pod choinkę ;)
Tak, ze mnie się wszyscy śmieją, że ja mam dużo pomysłów na prezenty i zawsze coś fajnego rok temu wszyscy dostali dodatkowo ode mnie skarpety z napisami a w tym roku każdy gadżecik z bajki/filmu :D

@MalyGosc trzymam mocno kciuki. Imię już macie wybrane? :)
Tak, będzie Aleksander :) pierwsza myśl najlepsza. Choć ja jeszcze staram negocjować Wojciecha :)

Czekamy na dzidziola! Powodzenia!!!
Dziewczyny o 5:20 odeszły mi wody.
Od 5:45 jestem na IP i czekam na przyjęcie na patologie, bo ciężko ze skurczami.
Ale wody nadal lecą. Myślałam, ze to jeden poważny chlust i tyle. A Ja wszędzie zostawiam kałuże [emoji33]
Nie wiedziałam nawet, ze tyle potrafi ich być ;)

Od 5:45 jestem na IP i czekam na przyjęcie na patologie, bo ciężko ze skurczami.
Ale wody nadal lecą. Myślałam, ze to jeden poważny chlust i tyle. A Ja wszędzie zostawiam kałuże 😱
Jejku to już??? Trzymam kciuki kochana ✊. Życzę Ci szybkiego rozwiązania ❤️. Daj koniecznie znać po i czekamy na fotkę Maluszka ❤️

reklama
Ale wody nadal lecą. Myślałam, ze to jeden poważny chlust i tyle. A Ja wszędzie zostawiam kałuże 😱

Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki!! ✊ ✊
Oby sprawnie poszło! Niech Aleksander pokaże się rodzicom i wyskoczy na świat jak najszybciej!! 🥰
POWODZENIA!! 🍀

Do góry