Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Dziewczynki, co u Was? Wszyscy zdrowi??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas już w porządku COVID odszedł w zapomnienie jak narazie. Stary zastanawia się nad oddaniem osocza W sumie pochwalam, skoro może pomoc to czemu nieDziewczynki, co u Was? Wszyscy zdrowi??
A jakoś czas leci. U nas wszyscy zdrowi. Od poniedziałku moje dziecko zaczyna naukę zdalną i bardzo się cieszy, natomiast ja niebardzo. Mój syn nie ma problemu z nauką, uczy się dobrze, ale jednak szkoła to szkoła.Dziewczynki, co u Was? Wszyscy zdrowi??
Chodzi o to, że ja lubie takie zajęcia i oczywiście, zawsze wiem lepiej jak coś powinno być zrobione niestety to często powoduje, ze mamy różnice zdańA jakoś czas leci. U nas wszyscy zdrowi. Od poniedziałku moje dziecko zaczyna naukę zdalną i bardzo się cieszy, natomiast ja niebardzo. Mój syn nie ma problemu z nauką, uczy się dobrze, ale jednak szkoła to szkoła.
Ja za tydzień z hakiem mam USG połówkowe i nie mogę się doczekać.
A jak tam u Ciebie?
@MalyGosc koniecznie jutro daj znać po wizycie. Męża zagoń do składania łóżeczka a nie sama będziesz się szarpać .
@aga.i.nieszka , halo halo, jesteś tu jeszcze?? Jak się Czujesz??? Wszystko ok?
Choć za wiele się dopatrzeć nie można na tych obrazach usg, to matki zawsze, ale to ZAWSZE się wzruszają na widok swoich żelkówDopiero zobaczyłam że mnie oznaczyłaś! Jestem! Przepraszam! Czuje się super, tylko piersi bolą. Dzisiaj zaczęłam 10 tydzień [emoji4] widziałam już 3 razy mojego żelka [emoji7]
A jakoś czas leci. U nas wszyscy zdrowi. Od poniedziałku moje dziecko zaczyna naukę zdalną i bardzo się cieszy, natomiast ja niebardzo. Mój syn nie ma problemu z nauką, uczy się dobrze, ale jednak szkoła to szkoła.
Ja za tydzień z hakiem mam USG połówkowe i nie mogę się doczekać.
A jak tam u Ciebie?
@MalyGosc koniecznie jutro daj znać po wizycie. Męża zagoń do składania łóżeczka a nie sama będziesz się szarpać .
Chodzi o to, że ja lubie takie zajęcia i oczywiście, zawsze wiem lepiej jak coś powinno być zrobione niestety to często powoduje, ze mamy różnice zdań
A zreszta..., jak coś sama robię to mam plan i realizuje go od A-Z, a ze Starym zawsze coś muszę modyfikować
Dopiero zobaczyłam że mnie oznaczyłaś! Jestem! Przepraszam! Czuje się super, tylko piersi bolą. Dzisiaj zaczęłam 10 tydzień [emoji4] widziałam już 3 razy mojego żelka [emoji7]
Na boku ze skłonnością do skręcania się na brzuch a czemu pytaszNajważniejsze, że wszyscy zdrowi Kiedy dokładnie masz połówkowe?? Poznasz wreszcie płeć na 100% ??
Czego najbardziej się obawiasz przy nauce zdalnej? Ja mam nadzieję, że to zamknięcie szkół nie będzie trwało długo.....
U nas ok, dziękuję. Na razie jesteśmy zdrowi (choć coraz więcej osób dokoła choruje). Boję się jak to dalej będzie.... Synek na razie chodzi do przedszkola i się cieszy bo on tak jak i ja nie lubi siedzieć w domu
Oddanie osocza - super inicjatywa. Popieram w 100% i gratuluję decyzji!
O której masz jutro wizytę? Melduj się koniecznie zaraz po
Jak ja dobrze znam sytuację kiedy kobieta wie najlepiej a mężczyzna sieje zamęt
Wow!! Już 10 tydzień?! Kiedy to zleciało?? Zaraz wejdziesz w drugi trymestr Świetnie, że czujesz się dobrze. Piersi pewnie już powoli zaczną odpuszczać. W jakiej pozycji śpisz?
Piątek na 13:00. Dobrze, ze jutro nie 13.11 ;PNajważniejsze, że wszyscy zdrowi Kiedy dokładnie masz połówkowe?? Poznasz wreszcie płeć na 100% ??
Czego najbardziej się obawiasz przy nauce zdalnej? Ja mam nadzieję, że to zamknięcie szkół nie będzie trwało długo.....
U nas ok, dziękuję. Na razie jesteśmy zdrowi (choć coraz więcej osób dokoła choruje). Boję się jak to dalej będzie.... Synek na razie chodzi do przedszkola i się cieszy bo on tak jak i ja nie lubi siedzieć w domu
Wow!! Już 10 tydzień?! Kiedy to zleciało?? Zaraz wejdziesz w drugi trymestr Świetnie, że czujesz się dobrze. Piersi pewnie już powoli zaczną odpuszczać. W jakiej pozycji śpisz?
Wizytę mam 16.11. Mam nadzieję, że dowiem się w końcu czy to chłopiec czy dziewczynka .Najważniejsze, że wszyscy zdrowi Kiedy dokładnie masz połówkowe?? Poznasz wreszcie płeć na 100% ??