reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Hmmm, myślę, że wszystko jest możliwe. Jeśli to Maluszek to super 🥰 Nic tylko się cieszyć. A jeśli to jelita - to i tak lepiej myśleć, że to dzidzia - bo to jest mega przyjemne uczucie :-) :)

Twój synek czeka na siostrę czy braciszka? :)

Świetne wieści! Gratulacje :-) :)👍
Nie nakręcaj się, nie rozmyślaj za dużo. Postaraj się nie stresować i cieszyć każdym kolejnym dniem :)
No i koniecznie raportuj jak tam podglądanie maluszka 15/10 :)
Trzymam kciuki!
Synek chyba woli braciszka 😜

reklama
Hej 🤜🤛
Wszystko zaczęło się powoli układać. Dzwoniłam do mojego rodzinnego w sprawie badań i hormonów. Zamienił thyrozol na propyltiouracil, bo jest bezpieczniejszy w pierwszym trymestrze.
No i byłam na usg. Jest ciałko żółte, jest serduszko. Z USG wynika że to 6 t 6 d.
Bałam się strasznie, bo właśnie dzisiaj mam bóle jak w czasie miesiączki. Ale póki co wszystko jest dobrze.
Dziękuję Wam bardzo ❤️

Hej 🤜🤛
Wszystko zaczęło się powoli układać. Dzwoniłam do mojego rodzinnego w sprawie badań i hormonów. Zamienił thyrozol na propyltiouracil, bo jest bezpieczniejszy w pierwszym trymestrze.
No i byłam na usg. Jest ciałko żółte, jest serduszko. Z USG wynika że to 6 t 6 d.
Bałam się strasznie, bo właśnie dzisiaj mam bóle jak w czasie miesiączki. Ale póki co wszystko jest dobrze.
Dziękuję Wam bardzo ❤
A nie mówiłam?
Cieszę się bardzo ❤️

@MalyGosc kochana pamiętam jak pisałaś, że kontrolujesz TSH i FT4, jak często kontrolujesz?
Moja gin mówiła mam, że na każdej wizycie będzie dawać mi skierowanie a ostatnio była ta inna, zerknęła na wynik i powiedziała, że ok. Teraz mi się uświadomiło, że nie dała mi kolejnego skierowanie na te badania, dała tylko na morfologię i mocz i to po moim przypomnieniu. Tak się zastanawiam teraz jak często rzeczywiście powinno się kontrolować, ja biorę euthyrox 25. Tak myślę, że chyba dokupię sobie te badania 🤔

reklama
Do góry