elinaa83
Fanka BB :)
Jestem na heparynie pierwszy raz .Myślicie, że ona pomaga (dostałam profilaktycznie)Gratulacje ❤. Będzie dobrze ❤ trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem na heparynie pierwszy raz .Myślicie, że ona pomaga (dostałam profilaktycznie)Gratulacje ❤. Będzie dobrze ❤ trzymam kciuki
Też jestem teraz na heparynie i acardzie. Mam dwa poronienia za sobą. Odpukac jest dobrze. Jutro równo 15 tcJestem na heparynie pierwszy raz .Myślicie, że ona pomaga (dostałam profilaktycznie)
To super tak się boję. Ja mam neoparin, acard,magnez, luteine, witaminy i letrox Obstawiona jestem na Maxa oby było dobrze. Super że już 15 tc jesteś spokojniejsza pewnie ,że to już drugi trymTeż jestem teraz na heparynie i acardzie. Mam dwa poronienia za sobą. Odpukac jest dobrze. Jutro równo 15 tc
Ja teraz neoparin,luteina,letrox magnez, acard,witaminy. To u Ciebie drugi trym super cieszę się Ja niestety z tyłu głowy ciągły strachTeż jestem teraz na heparynie i acardzie. Mam dwa poronienia za sobą. Odpukac jest dobrze. Jutro równo 15 tc
Będzie dobrzeTo super tak się boję. Ja mam neoparin, acard,magnez, luteine, witaminy i letrox Obstawiona jestem na Maxa oby było dobrze. Super że już 15 tc jesteś spokojniejsza pewnie ,że to już drugi trym
Ja teraz neoparin,luteina,letrox magnez, acard,witaminy. To u Ciebie drugi trym super cieszę się Ja niestety z tyłu głowy ciągły strach
Myślę, że to całkiem możliwe Wszędzie piszą i mówią, że w każdej drugiej i kolejnej ciąży ruchy można czuć już dużo wcześniej niż było to w pierwszej ciąży. Ja poczułam na przełomie 17/18tc, więc jakna pierwszą ciążę też wydaje się szybkoDziewczyny czy to możliwe, że w 14tc6d czuję delikatne ruchy? Z synem czułam dosyć późno, był to 20 tc jak dobrze pamiętam. Wczoraj w łóżku tak jakbym poczuła delikatne muśnięcia, ale stwierdziłam, że to pewnie jelita. Dziś znów to samo uczucie. Położyłam się i tak się w to wczułam, to od czasu do czasu czuję takie muśnięcia w dole brzucha . Myślicie, że to maluszek? ❤
Bardzo dobra wiadomość! Wizytę mamy tego samego dnia, więc będę trzymać kciuki i koniecznie daj znaćHej dziewczyny dawno mnie tu nie było. Musiałam ochłonąć i przemyśleć pewne sprawy. W skrócie dwa poronienia w 2019 w marcu 7tc i w tym roku również w marcu i też 7 tc. Pisze żeby pochwalić się wam po cichu bo okazało się że jestem w ciąży z Om 8+3 z Usg 7+3 .Następną wizytę mam 15 .10 ale strasznie się boję
Wiem, wiem. Te ruchy teraz takie delikatne będą i pewnie jak maluszek się przemieści, to nie będę czuć.Myślę, że to całkiem możliwe Wszędzie piszą i mówią, że w każdej drugiej i kolejnej ciąży ruchy można czuć już dużo wcześniej niż było to w pierwszej ciąży. Ja poczułam na przełomie 17/18tc, więc jakna pierwszą ciążę też wydaje się szybko
Teraz tylko pamiętaj, że te ruchy wcale a wcale nie muszą być regularne i mogą na kilka dni zniknąć, a wszystko i tak będzie w porządku! U mnie druga noc nieprzespana, bo plecy i kość ogonowa tak dają w kość, że ułożyć się nie mogę. A jak się ułożę to Mały w brzuchu zaczyna wariacje akrobacje... I tak czekam aż się uspokoi, ale wtedy znowu czuję, że za długo leżę w jednej pozycji i znowu plecy ciągną
Mi trochę spanie na brzuchu rekompensuje poduszka ciążowa. Co prawda nie mogę swobodnie położyć się tak jak lubię najbardziej, ale mam chociaż namiastkę.Wiem, wiem. Te ruchy teraz takie delikatne będą i pewnie jak maluszek się przemieści, to nie będę czuć.
Te plecy najgorsze. Ja też miałam bóle pleców głównie w nocy. Budziłam się w nocy i musiałam zmienić pozycję i ciężko się było ruszyć.... A w dzień wszystko ok, chyba że robiłam coś w pozycji zgiętej do przodu, to nie mogłam się wyprostować. Odpukac teraz w ciąży kręgosłup się uspokoił, choć wiem, że rosnącym brzuchem będzie coraz gorzej. Ja uwielbiam spać na brzuchu i to będzie najgorsze.
Oj to niedobrze. Trzymam kciuki, żeby coś zaradzila.Mi trochę spanie na brzuchu rekompensuje poduszka ciążowa. Co prawda nie mogę swobodnie położyć się tak jak lubię najbardziej, ale mam chociaż namiastkę.
U mnie najgorzej, bo czuję, że odzywa się stara kontuzja, a wówczas po treningu odcięło mi czucie w całych rękach i nogach. Poszły przyczepy mięśniowe w odcinku krzyżowym i dziękuję. Niestety ten ból teraz baaaardzo przypomina tamten i już mam umówioną fizjo, żeby coś zaradziła. Bo ciąża ciążą, ale jak znowu się dorobię tego samego to na milimetr się nie ruszę
Dziewczyny czy to możliwe, że w 14tc6d czuję delikatne ruchy? Z synem czułam dosyć późno, był to 20 tc jak dobrze pamiętam. Wczoraj w łóżku tak jakbym poczuła delikatne muśnięcia, ale stwierdziłam, że to pewnie jelita. Dziś znów to samo uczucie. Położyłam się i tak się w to wczułam, to od czasu do czasu czuję takie muśnięcia w dole brzucha . Myślicie, że to maluszek? ❤
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było. Musiałam ochłonąć i przemyśleć pewne sprawy. W skrócie dwa poronienia w 2019 w marcu 7tc i w tym roku również w marcu i też 7 tc. Pisze żeby pochwalić się wam po cichu bo okazało się że jestem w ciąży z Om 8+3 z Usg 7+3 .Następną wizytę mam 15 .10 ale strasznie się boję