reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Co tam u Was dziewczyny?
@MalyGosc kiedy dowiedziałaś się jaka płeć? Tak się zastanawiam czy na tych prenatalnych teraz się dowiem, czytałam, że są szanse, ale nie zawsze się udaje.
@Aga10_2018 kiedy masz teraz wizytę?
Ja dziś jestem nie do życia. Wstałam z bólem głowy, już mój ból karku i tyłu głowy praktycznie przeszedł i znów bardziej boli 😤. Zła jestem. A tak poza tym ok.

reklama
Co tam u Was dziewczyny?
@MalyGosc kiedy dowiedziałaś się jaka płeć? Tak się zastanawiam czy na tych prenatalnych teraz się dowiem, czytałam, że są szanse, ale nie zawsze się udaje.
Ja dziś jestem nie do życia. Wstałam z bólem głowy, już mój ból karku i tyłu głowy praktycznie przeszedł i znów bardziej boli 😤. Zła jestem. A tak poza tym ok.
Na pierwszym prenatalnym nie powiedział mi jaka płeć... Pierwsze miałam robione chyba w 12+1tc. Na 80% dowiedziałam się w 16tc, a na 100% na drugim prenatalnym w 20+1tc :D
Ale od samego początku wiedziałam, ze to chłopak :)
Cera ładna, wręcz idealna, włosy przestały wypadać, mogę je myć raz na tydzień i nic totalnie się z nimi nie dzieje 😱
A byłaś u fizjo?
Ostatnio chyba taka pogoda jakaś do dupy, bo ja tez chodzę śnięta i z bólem głowy. Ale ja to już z nudów nie wytrzymuje

Na pierwszym prenatalnym nie powiedział mi jaka płeć... Pierwsze miałam robione chyba w 12+1tc. Na 80% dowiedziałam się w 16tc, a na 100% na drugim prenatalnym w 20+1tc :D
Ale od samego początku wiedziałam, ze to chłopak :)
Cera ładna, wręcz idealna, włosy przestały wypadać, mogę je myć raz na tydzień i nic totalnie się z nimi nie dzieje 😱
A byłaś u fizjo?
Ostatnio chyba taka pogoda jakaś do dupy, bo ja tez chodzę śnięta i z bólem głowy. Ale ja to już z nudów nie wytrzymuje
Właśnie nie byłam. Dałam sobie czas do poniedziałku i zaczęło mi przechodzić. Praktycznie mnie już nie bolało a dziś znów 😣😤.
To pewnie nie mam co marzyć, że się teraz dowiem jaka płeć, ale w sumie to nie jest ważne, oby tylko wszystko było ok.

Co tam u Was dziewczyny?

Dziękuję, że pytasz :) Wizytę mam teraz 28.
Mdłości męczą niestety a dzisiaj to nawet o 4 rano musiałam coś skubnac bo mdlilo i cofało :/ na szczescie woda z sokiem malinowym mi wchodzi i pomarańcze to jest to.
Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepszy Twój nastrój.
Ja dowiedziałam się na pierwszych prenatalnych czyli 13+0 , że na 80% Chłopak i urodził się Chłopiec :)
Tak się wiercił i kręcił, że siuras dyndał, że hej :D

Dziękuję, że pytasz :) Wizytę mam teraz 28.
Mdłości męczą niestety a dzisiaj to nawet o 4 rano musiałam coś skubnac bo mdlilo i cofało :/ na szczescie woda z sokiem malinowym mi wchodzi i pomarańcze to jest to.
Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepszy Twój nastrój.
Ja dowiedziałam się na pierwszych prenatalnych czyli 13+0 , że na 80% Chłopak i urodził się Chłopiec :)
Tak się wiercił i kręcił, że siuras dyndał, że hej :D
Haha, zobaczymy jak to będzie. Ja idę w 12tc2d wg ostatniego USG.
Fakt dziś lepiej się czuję ☺️. Też miałam mdłości, ale nie jakoś długo i w sumie już przeszły. Cycki jedynie raz bolą, raz nie. Ostatnio już praktycznie nie bolały a wczoraj znów je czuję, ale ja się nawet cieszę, bo przynajmniej jakieś objawy mam 😍.
Dziś są moje urodziny, jak te lata lecą. Zrobiłam ciacho, mam nadzieję, że cukier mi nie skoczy. Staram się jeść w miarę, ale bez przesady i cukry są ok. Oby tak zostało.

Fakt dziś lepiej się czuję ☺️. Też miałam mdłości, ale nie jakoś długo i w sumie już przeszły. Cycki jedynie raz bolą, raz nie. Ostatnio już praktycznie nie bolały a wczoraj znów je czuję, ale ja się nawet cieszę, bo przynajmniej jakieś objawy mam 😍.
Dziś są moje urodziny, jak te lata lecą. Zrobiłam ciacho, mam nadzieję, że cukier mi nie skoczy. Staram się jeść w miarę, ale bez przesady i cukry są ok. Oby tak zostało.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Spełnienia najskrytszych marzeń :-)

20200918_091632.jpg

reklama
Fakt dziś lepiej się czuję ☺. Też miałam mdłości, ale nie jakoś długo i w sumie już przeszły. Cycki jedynie raz bolą, raz nie. Ostatnio już praktycznie nie bolały a wczoraj znów je czuję, ale ja się nawet cieszę, bo przynajmniej jakieś objawy mam 😍.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 😃🎁🎂💐 zdrówka oczywiście i prawidłowych cukrów życzę 😆 😘

Do góry