reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

@Aga10_2018 też podłączam się do pytania :)

Ojej dziękuję Dziewczyny za wsparcie i myśli :)
Ja dopiero jadę do szpitala.
To jest tak ze ma mnie przyjąć poza kolejką. Mam napisac Jej sms.
Dalam sobie czas 2 h czekania.
Uprzedzala ze moze nie zejść po mnie od razu.
Kupilam merci.
Nie wìem czy wypada mi jej dać ale dam.

reklama
Mi niby lekarz powiedział jak zgłosiłam ten brak bólu, ze jeszcze w tej ciąży mnie zabolą. 26tc nadal nic 🤷🏻‍♀️ Ten brak bolesności jest spowodowany podobno szybkim przyzwyczajeniem się organizmu do hormonów ciążowych. A ze my po stratach (ja w ciągu 8 mcy - 3 ciąże, wiec organizm permanentnie uważa się za ciężarny od września 2019), to organizmy tez troszkę inaczej reagują
Pewnie coś w tym jest co piszesz, ale głowa i tak szaleje 😁. Żeby to wszystko było takie proste. W pierwszej ciąży z synem, staraliśmy się 3 lata. Wtedy jak w końcu udało się zajść, to w ogóle nie myślałam o tym, że może być coś nie tak. Ciąża idealna, nie miałam żadnych mdłości, żadnych bóli, plamien, dobrze się czułam. Jedynie właśnie cycki mnie bolały, ale zupełnie nie pamiętam w jakim okresie, no częściej chodzenie do toalety i tyle. Żadnych leków, oczywiście poza witaminami i magnezem. Aaa jeszcze jakos w drugiej połowie ciąży miałam podwyższone ciśnienie, ale tylko w gabinecie, chyba efekt białego fartucha 😁. Urodziłam 10 dni po terminie, wywoływany poród. Nigdy wtedy nie pomyślałam, że coś jest nie tak.

DZIEWCZYNY WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!
SERCE PRZYSPIESZYŁO.
130 VHR na minutę.
Jakoś 6 tydzień któryś dzien .
Ja po prostu ryczałam i już nie zapamiętałam który dzień
Ciąża w kazdym razie ciut mlodsza niz z OM.
Ide i rycze.
Kazała się cieszyć.
Super ❤️ gratulacje 😍.
To teraz się oszczędzaj i wszystko będzie dobrze. Cieszę się bardzo ❤️

DZIEWCZYNY WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!
SERCE PRZYSPIESZYŁO.
130 VHR na minutę.
Jakoś 6 tydzień któryś dzien .
Ja po prostu ryczałam i już nie zapamiętałam który dzień
Ciąża w kazdym razie ciut mlodsza niz z OM.
Ide i rycze.
Kazała się cieszyć.
Matka Wariatka 🥰 🥰 🥰
Ale sama widzisz, cierpliwie poczekałaś i jest wszystko w porządeczku :)
Oby tak dalej!

A ja mam pytanie, bo mi wygląda to na NIE-DO-CUKRZENIE :D
Czyżbym miała jeść więcej słodkiego?
1599665183698.png

reklama
Do góry