reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Przygotowuję się psychicznie na glukozę jutro 🥰 Gluco Test jest nieodstępny w każdej aptece, chyba został wycofany.... Więc kupiłam glukozę cytrynową. Pierwsza myśl, że popiję pewnie roztwór o smaku ludwika :D ale tak czy siak, mam na to 5 min, więc jakoś wejdzie :p

@Zabulinka_86 przez cały czas badania trzeba być na czczo czy można podjadać pomiędzy pobraniami krwi?

Bo tak się zastanawiam, czy wytrzymam...
Weź sobie książkę itp. bo zanudzić się idzie.

reklama
Glukoza wypita, czekam na pobrania 😊
Aleeeee nie taka ona straszna... Słodka okej, no jest. Natomiast jak dla mnie do przejścia 😊
Miałam swoją cytrynowa, ale musiałam wypić to ichniejsza zwykła. Chyba lepsza ta zwykła, bo jakby miała mi smak zaburzyć jakaś cytryna czy pomarańcza to mogłoby być inaczej.

Glukoza wypita, czekam na pobrania 😊
Aleeeee nie taka ona straszna... Słodka okej, no jest. Natomiast jak dla mnie do przejścia 😊
Miałam swoją cytrynowa, ale musiałam wypić to ichniejsza zwykła. Chyba lepsza ta zwykła, bo jakby miała mi smak zaburzyć jakaś cytryna czy pomarańcza to mogłoby być inaczej.
To super, że gładko poszło. Od razu Ci wynik sprawdzili, czy musiałaś czekać?

Jak przyszłam to od razu pobrali krew i dali roztwór do wypicia i teraz czekam godzinę na drugie pobranie. Nie mówili mi jaki mam cukier przed wypiciem 🤷🏻‍♀️
Kurczę ciekawe. O takim podejściu pierwszy raz słyszę. Zawsze mówią, że muszą sprawdzić, bo jak ktoś będzie miał za wysoki cukier na czczo nie mogą podać glukozy... 🤔. A w jakim laboratorium?

Kurczę ciekawe. O takim podejściu pierwszy raz słyszę. Zawsze mówią, że muszą sprawdzić, bo jak ktoś będzie miał za wysoki cukier na czczo nie mogą podać glukozy... 🤔. A w jakim laboratorium?
Miałam jechać do Diagnostyki, ale mój gin namówił mnie na zrobienie badania w szpitalu, w którym będę rodzic, żeby od drugiej połowy ciąży wszystkie wyniki były już w systemie szpitalnym. Wiec robiłam je w laboratorium przy szpitalnym a próbki bada AlabLaboratoria

Miałam jechać do Diagnostyki, ale mój gin namówił mnie na zrobienie badania w szpitalu, w którym będę rodzic, żeby od drugiej połowy ciąży wszystkie wyniki były już w systemie szpitalnym. Wiec robiłam je w laboratorium przy szpitalnym a próbki bada AlabLaboratoria
Aha. Robiłam w Alabie i Diagnostyce i zawszę badali. Jak Ci czas mija?
Mnie dalej kark i głowa boli, już mnie to wkurza. Właśnie przyłożyłam sobie "żelka" ciepłego, ale chyba nic to nie daje 😤

Aha. Robiłam w Alabie i Diagnostyce i zawszę badali. Jak Ci czas mija?
Mnie dalej kark i głowa boli, już mnie to wkurza. Właśnie przyłożyłam sobie "żelka" ciepłego, ale chyba nic to nie daje 😤
Spróbuj z fizjo, może trzeba coś bardziej doraźnego 🤔 Ja wczoraj byłam i dużo lepiej się czuje, luźniej. Ostatnio przez 5 bitych dni nie mogłam karkiem ruszyć, ale spałam przy otwartym oknie i gotowe 🤷🏻‍♀️
Mam ze sobą książkę i nawet szybko leci, za 20 min ostatnie pobranie i jadę do domu :)

reklama
Spróbuj z fizjo, może trzeba coś bardziej doraźnego 🤔 Ja wczoraj byłam i dużo lepiej się czuje, luźniej. Ostatnio przez 5 bitych dni nie mogłam karkiem ruszyć, ale spałam przy otwartym oknie i gotowe 🤷🏻‍♀️
Mam ze sobą książkę i nawet szybko leci, za 20 min ostatnie pobranie i jadę do domu :)
No właśnie tak myślę, żeby coś poszukać. Dziś już 5-ty dzień 😏. Jakiś specjalny masaż, czy wystarczy masaż karku?
No to szybko Ci zleciało ☺️

Do góry