reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

A jest opcja, że miałaś później owulację?
Trzymam mocno kciuki, oby w czwartek wreszcie coś ruszyło!! [emoji256] [emoji110]
Niestety nie ma takiej możliwości.
Pogodziłam się już z tym i nie ma co się łudzić. To był dobry ginekolog i dobry sprzęt...
Znoszę to lepiej niż pozostałe poronienia. Oby tylko zaczęło się samo. Nie chcę szpitala i zabiegu.

reklama
Kochana glukoza niestraszna, całkiem dobra w smaku [emoji28] w diagnostyce dają Ci glukoze z tego co wiem. I musisz odpowiednio szybko pojechać bo inaczej odeślą Cię bo za późna godzina. Mi kazali maks do 8 być :)
Ja u nich jestem punkt 7:00 i czekam pod drzwiami aż otworzą :D

Mam nadzieję, że już jesteś w trakcie badania i że lekarz Cię uspokoił....
Czekamy na wieści i MEGA MOCNO trzymamy kciuki!!! ✊ ✊
Zeszła już?
Moze trzeba zwiększyć duphaston, reżim łóżkowy...
✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
Dzięki dziewczyny za ✊✊✊. Przydały się.
Ludek jest, urósł ładnie, ❤️ ładnie bije.
Kamień mi spadł z serca.
Powiedziała, że czasem tak jest z tym krwawieniem. Nie znalazła przyczyny.

Niestety nie ma takiej możliwości.
Pogodziłam się już z tym i nie ma co się łudzić. To był dobry ginekolog i dobry sprzęt...
Znoszę to lepiej niż pozostałe poronienia. Oby tylko zaczęło się samo. Nie chcę szpitala i zabiegu.

Bardzo mi przykro, że masz takie przeczucie.... My kobiety podobno rzadko się mylimy.... , ale w tym jednym przypadku życzę Ci z całego serca, aby intuicja i przeczucie Cię zawiodły....
Oby do czwartku.....
Ściskam!

reklama
Ja biorę luteinę dopochwową 2x100.
To może od tego jakiś stan zapalny się zrobił... 🤔
W sumie mój gin zawsze mówił. Jak występują plamienia/krwawienia to najważniejsze jest ustalenie skąd to plami. Bo może właśnie być sytuacja, ze szyjka jest podrażniona, np tym „wpychaczem” do luteiny albo palcem po aplikacji luteiny albo po stosunku, bo ścianki pochwy są w ciąży bardzo ukrwione i ponoć niewiele trzeba, aby doszło do podrażnienia. A jeśli plamienia nie pochodzą z przedsionka pochwy, pochwy, szyjka nie jest podrażniona, a plamienia są ze środka szyjki i macicy to trzeba działać.
Ale dobrze, ze Pan lub Pani Fasolkowa ma się dobrze i serce bije ❤️
A pytałam o ten duphaston, bo myślałam, ze może Ci dała dodatkowo przy tej sytuacji...
A jak teraz się czujesz? Wszystko w porządku? Uspokoiło się plamienie?

Do góry