reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Też mam zawsze problem z tym słowem ale to się chyba pisze ukuł? A może nie bo dziwnie wygląda [emoji14] ale zawsze jak pisze że mnie kłuje jajnik to mi podkreśla w kompie i zmienia na kuje[emoji1787]
Również miałam zamieszanie w głowie, bo chciałam napisać ukuł i podkreślenie na czerwono. W sumie ukłuł też podkreśla, wiec przyznaje się, ze chyba nie znam poprawnej formy od „kłuć” 😂😱

reklama
A ja kilka dni temu byłam świadkiem jak pani chciała kupić farbę do malowania ścian w kuchni - Durexa 🤪 :cool2:
Moja mama, już kobieta wiekowa, jest mistrzem w przekręcaniu :D
Spagetki zamiast spaghetti
A najlepiej jak jako dziecko oglądałam Pocahontas i chciała mi zrobić niespodziankę i kupiła mi z nią sweterek. Przychodzi i mówi: „Podoba Ci się sweterek z Kuntakinte?” :D

Moja mama, już kobieta wiekowa, jest mistrzem w przekręcaniu :D
Spagetki zamiast spaghetti
A najlepiej jak jako dziecko oglądałam Pocahontas i chciała mi zrobić niespodziankę i kupiła mi z nią sweterek. Przychodzi i mówi: „Podoba Ci się sweterek z Kuntakinte?” :D

Jak dla mnie "spagetki" brzmi zdecydowanie lepiej :-) :) Nie dość, że spolszczone to jeszcze takie jakby pieszczotliwe :rofl:
Mój śp Dziadek, zawsze mówił "LISBIJKI", też cała rodzina miała z tego wylew :p

[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Dokładnie 🤪 Też tak zareagowałam 🤪
Mina chłopaka, który ją obsługiwał była bezcenna :laugh2:

reklama
Do góry