reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

My też nad jeziorem z dala od głównej plaży ludzi nie ma 😉

Załączniki

• IMG_20200808_080324_121.jpg
    IMG_20200808_080324_121.jpg
    605 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Jak tam dziewczynki spędzacie ten upalny weekend?
Ja z mężem byliśmy nad jeziorem. Potem obiad a teraz odpoczynek w ogrodzie.
Zapraszam na arbuza.Zobacz załącznik 1160087
No pięknie się koleżanka bawi! 😊
Ale dobrze, dobrze 😊
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy 😱
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta 🤗
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity :D
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku 😂 czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść 😂

No pięknie się koleżanka bawi! 😊
Ale dobrze, dobrze 😊
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy 😱
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta 🤗
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity :D
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku 😂 czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść 😂
To miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne 😁.
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.

To miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne 😁.
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.
Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałam 😂
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie ❤️

Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałam 😂
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie ❤
Oj tam masaż stóp miałaś gratis 😜.

Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ❤️?
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.

reklama
Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ❤?
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.

Ja serduszko widziałam gdy wg USG był 6 tydzień.

Do góry