reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

My też nad jeziorem z dala od głównej plaży ludzi nie ma 😉

Załączniki

• IMG_20200808_080324_121.jpg
    IMG_20200808_080324_121.jpg
    605 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Jak tam dziewczynki spędzacie ten upalny weekend?
Ja z mężem byliśmy nad jeziorem. Potem obiad a teraz odpoczynek w ogrodzie.
Zapraszam na arbuza.Zobacz załącznik 1160087
No pięknie się koleżanka bawi! 😊
Ale dobrze, dobrze 😊
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy 😱
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta 🤗
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity :D
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku 😂 czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść 😂

No pięknie się koleżanka bawi! 😊
Ale dobrze, dobrze 😊
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy 😱
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta 🤗
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity :D
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku 😂 czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść 😂
To miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne 😁.
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.

To miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne 😁.
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.
Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałam 😂
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie ❤️

Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałam 😂
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie ❤
Oj tam masaż stóp miałaś gratis 😜.

Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ❤️?
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.

reklama
Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ❤?
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.

Ja serduszko widziałam gdy wg USG był 6 tydzień.

Do góry