reklama
Zabulinka_86
Fanka BB :)
Nad Miedwiem?My też nad jeziorem z dala od głównej plaży ludzi nie ma
Carry88
Moderator
Nad Miedwiem?
Tak, mieszkamy 5km od jeziorka
Zabulinka_86
To super. My też nad Miedwiem byliśmyTak, mieszkamy 5km od jeziorka
MalyGosc
No pięknie się koleżanka bawi!Jak tam dziewczynki spędzacie ten upalny weekend?
Ja z mężem byliśmy nad jeziorem. Potem obiad a teraz odpoczynek w ogrodzie.
Zapraszam na arbuza.Zobacz załącznik 1160087
Ale dobrze, dobrze
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść
Zabulinka_86
To miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.No pięknie się koleżanka bawi!
Ale dobrze, dobrze
Ja dzisiaj wybrałam się do lasu z psem, bo stwierdziłam, ze tam akurat to bezpiecznie od całej tej korony. I szlam sobie, szlam, i byłam pewna, ze znam drogę, bo nie raz tamtędy chodziliśmy ze Starym i okazało się, ze ścieżka mi się kończy
Patrzę na telefon a tam oczywiście albo brak zasięgu, albo zasięg z dupy, pies dyszy bo umiera z gorąca, no i bateria 15%.
Cale szczęście jakoś jakoś, cały czas w lewo i trafiłam do auta
Ale 16km przeszłam, zjadły mnie wszystkie komary świata, pies śpi od 4h jak zabity
Ale w lesie podczas samotnej wędrówki różne myśli przychodzą do głowy, zastanawiałam się czy przeżyje noc w tej głuszy, może spotkam jakiegoś rowerzystę i mnie uratuje niczym książę na białym rumaku czy zdołam uzbierać jagody żeby się najeść
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne .
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.
MalyGosc
Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałamTo miałaś przygody, ale najważniejsze, że trafiłaś spowrotem.
W lesie to tak jest, niby drogę znasz, ale wszystko takie podobne .
To fakt w lesie chłodniej, bo tak to taki skwar. Teraz fajnie się zrobiło, że jest czym oddychać.
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie
Zabulinka_86
Oj tam masaż stóp miałaś gratis .Nie obeszło się bez strat. Wybrałam się w sandałach, potknęłam i lewy sandał do wywalenia bo puścił pasek... Na drodze spotkałam mnóstwo złośliwych szyszek i teraz leżę ze stopami w powietrzu, bo trochę bliskich spotkań z szyszkami miałam
Ale szczerze Wam zazdroszczę tego jeziorka... teraz na pewno musi być super przyjemnie ❤
Zabulinka_86
Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ?
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.
USG będzie robione w szpitalu, więc tam sprzęt mają dobry, ale boję się trochę, że może zabraknie kilku dni. Zastanawiam się czy nie przesunąć o 4 dni. Potem jeszcze muszę zrobić badania i 31.08. mam wizytę.
reklama
Carry88
Moderator
Dziewczyny mam pytanko. USG robione wg miesiączki 7t0d pokazał mały pęcherzyk, który gin określiła 4/5 tydzień. Ciąża na bank jest sporo młodsza, myślę, że minimum 2 tygodnie młodsza. bo mam długie cykle. Zarejestrowałam się teraz na USG w dniu, w którym wg miesiączki będzie 9t2d, czyli 2 tygodnie i 2 dni od ostatniego USG. Myślicie, że już wszystko będzie ładnie widać, jest szansa na ❤?
Ja serduszko widziałam gdy wg USG był 6 tydzień.
Podziel się: