reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Dziewczyny, jestem po wizycie. Dostałam clexane i mam brać dalej acard no i luteinę dalej cały czas brać 2x1. Skierowanie na usg dostałam, ale to zaraz się zarejestruję gdzieś na za 2 tygodnie. Skierowanie na te wszystkie pierwszy badania też dostałam. Teraz już musi być wszystko dobrze ❤.
No i pięknie :)
Jaka dawka Clexane?

Dziewczyny przed nami podobno mega upalny weekend! :)
Jakie macie plany?
Ja trochę się obawiam wychodzić, bo te wzrosty zarażeń mnie przerażają :/

Jakie macie plany?
Mnie też to przeraża. Wszystko idzie w złym kierunku. Ja jeszcze wychodzę, zakładam maseczkę i dezynfekuje ręce, ale jeśli zachorowania dalej będą rosły pomyślę o pozostaniu w domu.

Jakie macie plany?
My wcześniej mieliśmy w planach jechać na weekend do Karpacza, bo nasz syn dziś wyjechał na obóz, ale ze względu na ciążę zostaliśmy w domu. Może tak gdzieś blisko wyskoczymy, ale jeszcze planów brak, może jakiś spontan.

Czasem sobie myśle, ze nas to nie ominie. Chyba każdy musi to przejść...
U moich rodziców w mieście do wakacji nie było ani jednego zachorowania. Nic. W trakcie wakacji plaga. A to jedna pani przedszkolanka dwa tygodnie zle się czuła, ale nic z tym nie zrobiła i dalej chodziła do pracy i poszła lawina na dzieci i rodziców. Przedszkole zamknięte. Do szpitala miejskiego wniesiona korona przez administracje, bo pracownicy powracali z urlopów.
Najgorsze jest chyba to, ze ludzie faktycznie nie dbają o to, żeby utrzymać to dziadostwo z daleka

reklama
Czasem sobie myśle, ze nas to nie ominie. Chyba każdy musi to przejść...
U moich rodziców w mieście do wakacji nie było ani jednego zachorowania. Nic. W trakcie wakacji plaga. A to jedna pani przedszkolanka dwa tygodnie zle się czuła, ale nic z tym nie zrobiła i dalej chodziła do pracy i poszła lawina na dzieci i rodziców. Przedszkole zamknięte. Do szpitala miejskiego wniesiona korona przez administracje, bo pracownicy powracali z urlopów.
Najgorsze jest chyba to, ze ludzie faktycznie nie dbają o to, żeby utrzymać to dziadostwo z daleka
Kurde, ale jak to przedszkolanka do pracy chodziła, jak źle się czuła... Masakra. U nas w pracy sprawdzają temperaturę i jak ktoś chory, to ma nie przychodzić, nawet z katarem.

Do góry