reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Hmm nie kojarzę nazwiska.

A ten wątek czytałaś? :) :

A ten wątek czytałaś? :) :
Dzięki kochana. Trochę stary ten wątek ale zadałam pytanie.

@Kamy_czek , myślę dziś o Tobie od rana! Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...... :(
Dziękuję za myśli.
Wczoraj było kiepsko, dopełnialiśmy formalności, zawieźliśmy Lusi misia do trumienki. Moja córeczka miała na imię Alicja a na drugie Wiktoria.
Bardzo to przeżywam ale chcę wrócić do normalności, w poniedziałek chcę iść do specjalisty.
Dziś ostatnie pożegnanie naszej Lusi. Dla moich córeczek stała się dobrą wróżką. Na szczęście one już nie płaczą bo mama wróciła do domu.

Dziękuję za myśli.
Wczoraj było kiepsko, dopełnialiśmy formalności, zawieźliśmy Lusi misia do trumienki. Moja córeczka miała na imię Alicja a na drugie Wiktoria.
Bardzo to przeżywam ale chcę wrócić do normalności, w poniedziałek chcę iść do specjalisty.
Dziś ostatnie pożegnanie naszej Lusi. Dla moich córeczek stała się dobrą wróżką. Na szczęście one już nie płaczą bo mama wróciła do domu.

Obiecuję modlitwe za maleńka Alicję, Ciebie i Twoją Rodzinę. Dużo siły Wam życzę na dzisiejszy, a potem kazdy kolejny dzień....
Bardzo mocno przytulam!

reklama
Do góry