reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Szczecin
Albo ta - wszystkie opinie pozytywne - Link do: dr n. med. Małgorzata Wężowska - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Zabulinka_86
Hmm nie kojarzę nazwiska.
Hmm nie kojarzę nazwiska.
A ten wątek czytałaś? :
Dobry ginekolog w Szczecinie
Witam! Jestem Mamą 10 miesięcznej Wiktorii i mieszkam w Szczecinie. Moją ciążę (zagrożoną) od samego początku prowadził dr Włodzimierz Tudaj i byłam i nadal jestem z jego usług bardzo zadowolona. Punktualny, kompetentny, miły, delikatny ze świetnym poczuciem humoru. Świetnie dogadywał się z...
www.babyboom.pl
Zabulinka_86
Dzięki kochana. Trochę stary ten wątek ale zadałam pytanie.A ten wątek czytałaś? :
Dobry ginekolog w Szczecinie
Witam! Jestem Mamą 10 miesięcznej Wiktorii i mieszkam w Szczecinie. Moją ciążę (zagrożoną) od samego początku prowadził dr Włodzimierz Tudaj i byłam i nadal jestem z jego usług bardzo zadowolona. Punktualny, kompetentny, miły, delikatny ze świetnym poczuciem humoru. Świetnie dogadywał się z...www.babyboom.pl
Dzięki kochana. Trochę stary ten wątek ale zadałam pytanie.
Nie ma za co. Trzymam kciuki, żeby Dziewczyny poleciły Ci jakiegoś porządnego gina
@Kamy_czek , myślę dziś o Tobie od rana! Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz......
Kamy_czek
Dziękuję za myśli.@Kamy_czek , myślę dziś o Tobie od rana! Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz......
Wczoraj było kiepsko, dopełnialiśmy formalności, zawieźliśmy Lusi misia do trumienki. Moja córeczka miała na imię Alicja a na drugie Wiktoria.
Bardzo to przeżywam ale chcę wrócić do normalności, w poniedziałek chcę iść do specjalisty.
Dziś ostatnie pożegnanie naszej Lusi. Dla moich córeczek stała się dobrą wróżką. Na szczęście one już nie płaczą bo mama wróciła do domu.
Dziękuję za myśli.
Wczoraj było kiepsko, dopełnialiśmy formalności, zawieźliśmy Lusi misia do trumienki. Moja córeczka miała na imię Alicja a na drugie Wiktoria.
Bardzo to przeżywam ale chcę wrócić do normalności, w poniedziałek chcę iść do specjalisty.
Dziś ostatnie pożegnanie naszej Lusi. Dla moich córeczek stała się dobrą wróżką. Na szczęście one już nie płaczą bo mama wróciła do domu.
Obiecuję modlitwe za maleńka Alicję, Ciebie i Twoją Rodzinę. Dużo siły Wam życzę na dzisiejszy, a potem kazdy kolejny dzień....
Bardzo mocno przytulam!
reklama
Zabulinka_86
Podziel się: