Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Dziekuje za odpowiedz .. niestety tym razem nie uda się uniknąć zabiegu według lekarzy, Wiec będę musiała przejść procedurę w szpitalu.. strasznie to przeżywam, mam dopiero 21 lat i nie spodziewałam się ze będę miała w tak młodym wieku już takie problemy
[...] Mam jeszcze jedno pytanie, czy przy indukowanie poronienia na sali byłyście przydzielane do kobiet w takich samych sytuacjach ? Niesety słyszałam ze w moim mieście roniace leżą na jednej sali z ciężarnymi..
To rzeczywiście bardzo przykre, że jesteś taka młodziutka a już musisz taki stres przeżywać
W szpitalu, w którym ja leżałam są dwa osobne oddziały: położniczy na 1 piętrze i ginekologiczno-onkologiczny na 4 piętrze. Poronienia są kierowane właśnie tam na 4 piętro, żeby nie musiec patrzeć na kobietki z wielkimi brzuszkami albo te, które właśnie zostały mamami. Z drugiej strony myślę, że działa to dwubiegunowo. Na pewno nie chcą też straszyć przyszłych mam, będących chwilę przed porodem, kładąc je na sali z inną dziewczyną, która jest w trakcie poronienia....
Leży się w sali 2-osobowej zawsze z dziewczyną w tej samej sytuacji.
Dziwisz się? Ja się jeszcze niemądra dziwię? Przecież to facet!
No racja! Ci to jak zwykle mają z górki