MalyGosc
Fanka BB :)
W razie co, ja zamierzam zacząć chodzić na aquaerobik, bo słyszałam, że najzdrowszy w trakcie ciąży, a już tak chciałabym coś porobić... Z tym, że ja przyzwyczajona byłam do bardzo dużego wysiłku fizycznego. Na treningach potrafiłam spalić czasem do 2000kcal, czasem zdarzyło się zwymiotować że zmęczenia. To głupota, ale kochałam to. Natomiast to też przyczyniło się teraz do mojej tarczycy, boli mięśniowo stawowych. A teraz od czasu kiedy zaczęły się historie ciążowe nic, null, zero wysiłku. Aquaerobik pewnie nie da mi tak w kość, ale też nie o to teraz chodzi. Wplotę dodatkowo jakąś jogę i będzie gitA zamierzasz chodzić jak otworzą siłki i kluby fitness? Ja lubię tylko aqua aerobik, ale samej ciężko mi się zmobilizować, żeby chodzić. Leniuch ze mnie
Faktycznie Komunię macie już lada chwila. Niecałe 2 tygodnie. Masz już kreację? Synek podekscytowany?
Kochany ten Twój pieseczek Rozumiem, że grzeje Ci miejsce w łóżku? Wygląda na młodziutkiego, ile ma?
Kto powiedział, że cycki powinny być normalne? Mają być kształtne i jędrne, poza tym mogą być wariatami Słuchaj swojego gina bo to mądry chłop jest (mimo, że młody i niezbyt urodziwy - jak dobrze pamiętam )
Też chciałam mieć dziewczynkę czesać warkoczyki, ubierać sukieneczki i buszować w różowych szmatkach, dopóki nie zobaczyłam pierwszego bezzębnego uśmiechu mojego SYNA, strzelonego przez sen w drugiej dobie życia
Tak, że ja zachęcam @Wielka Mi :) i @Zabulinka_86 i w ogóle wszystkie dziewczyny, zaczynajmy skoro dają nam taka możliwość!
A im więcej i mocniej tym więcej można jeść swoich ukochanych jedzonek bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia Mi chyba to zawsze dawało największego kopa
Mój pies, choć tak jak wspominałam, wygląda wszystkim na łajkę to mówią o nim jeszcze, że ładna młoda suczka a to prawie 6 letni kawaler tak, że bardzo dobrze się ukrywa
Mój gin... Mądry, zabawny ale właśnie i przystojny. A to połączenie rzadkie Już kiedyś mówiłam, że nawet jakby mi powiedział, że mam nowotwór i zostało mi 6 m-cy życia to wyszlabym zapewne od niego z uśmiechem i chęcią sprawienia tych 6 m-cy najlepszymi w moim życiu. Taki jest skubaniutki....