MalyGosc
Fanka BB :)
Preferuję dziewczynkęMam pytanie z innej beczki - wolałabyś chłopca czy dziewczynkę?
Oczywiście wiem, że najważniejsze, aby było zdrowe![]()
![Revolving hearts :revolving_hearts: 💞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49e.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Preferuję dziewczynkęMam pytanie z innej beczki - wolałabyś chłopca czy dziewczynkę?
Oczywiście wiem, że najważniejsze, aby było zdrowe![]()
@Wielka Mi :) ja też średnio lubię ćwiczyć, choć np. na zumbę lubię chodzić.
Dieta to podstawa a ćwiczenia pomagają, ale wystarczy choć pół godziny marszu dziennie. Ważny jest każdy ruch.
Komunię mamy 7.06. to już niewiele czasu zostało.
Moje cycki są jakieś nienormalne. W dzien nie bolą, albo bolą średnio. A w nocy to jak zarwą to czuję jakby mi ścięgna ktoś wyrywał. Mój gin powiedział, zeby czekać do prenatalnych i się uspokoić. Więc czekam.
Mój pies?Miał być malamutem, ale za bardzo podobny do husky'ego. A jak wyrósł to każdy myli go z łajką... Jednym słowem, kupowałam szczeniaka podobno odrzuconego przez matkę, a właściciel matki nie chciał jej pokazać. No ale ze skradł moje serce to już odpuściłam. I nie żałuję, bo na lepszego psa nie mogłam trafić
![]()
Preferuję dziewczynkękucyki, warkoczyki, spineczki, kolorowe gumeczki
![]()
@MalyGosc piesek słodziak. My mamy dwa psiaki.
Na razie chodzić nie będę. Ćwiczę w domu, jak mi się udaA zamierzasz chodzić jak otworzą siłki i kluby fitness? Ja lubię tylko aqua aerobik, ale samej ciężko mi się zmobilizować, żeby chodzić. Leniuch ze mnie
Faktycznie Komunię macie już lada chwila. Niecałe 2 tygodnie. Masz już kreację?Synek podekscytowany?
Kochany ten Twój pieseczekRozumiem, że grzeje Ci miejsce w łóżku?
Wygląda na młodziutkiego, ile ma?
Kto powiedział, że cycki powinny być normalne?Mają być kształtne i jędrne, poza tym mogą być wariatami
Słuchaj swojego gina bo to mądry chłop jest (mimo, że młody i niezbyt urodziwy - jak dobrze pamiętam
)
Też chciałam mieć dziewczynkęczesać warkoczyki, ubierać sukieneczki i buszować w różowych szmatkach, dopóki nie zobaczyłam pierwszego bezzębnego uśmiechu mojego SYNA, strzelonego przez sen w drugiej dobie życia
![]()
NaszeJakie macie?
Na razie chodzić nie będę. Ćwiczę w domu, jak mi się uda.
Właśnie nie mam kreacji. Ja rzadko chodzę w kieckach i ciężko mi wybrać, już ze 20 przymierzałam. Aktualnie zamówiłam przez neta, ale nie wiem co z tego wyjdzie
.
Synek ogólnie ok. Boi się spowiedzi.
Czy któraś z was miała poronienie indukowane tabletkami ? Ja jutro mam mieć w szpitalu- diagnoza się potwierdziła o obumarciu ciąży.. zapytałam o szanse na poronienie samoistne ale może to trwać długo, nastomiast na pytanie ile muszę odczekać ze staraniami o następny odpowiedział ze pol roku ? Czy naprawdę trzeba aż tyle czekać