Zabulinka_86
Fanka BB :)
Super❤. Cieszę się kochana! Wszystko będzie dobrze ❤.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże jak się cieszę że wszystko dobrze życzę Ci z całego serca żeby dzidzia rosła i serduszko mocno biło trzymam kciuki i ściskam ❤Już po wizycie.
Więc, wiek ciąży wg OM 7+7, wg USG 8+1. Idziemy zatem równo z czasem
Kluska ma już 1,66cm i serduszko z tętnem 169u/min
Narazie jest dobrze
Jeszcze nigdy tak daleko nie zaszliśmy
Szlam zmarnowana dzisiaj na ta wizytę i w myślach sobie powtarzałam, żeby się nie nastawiać na dobra nowinę, bo znowu się będę cieszyć a nic z tego pewnie. Oczywiście jak wstałam dzisiaj rano i pomacalam się po cyckach to nie odczułam żadnego bólu. Wiec pomyślałam, ze kaplica, koniec. Zaczęłam nawet myśleć jak tu w piątek wziąć wolne, żeby przygotować się do szpitala na zabiegSuper❤. Cieszę się kochana! Wszystko będzie dobrze ❤.
Dziewczyny mam pytanie, bo z tego wszystkiego zapomniałam zapytać u gina. Umówiłam się dzisiaj już na USG prenatalne na 12.06. Test Pappa muszę zrobić wcześniej, żeby z jego wynikiem pójść na USG prenatalne? USG robię u innego gina, mój nie ma uprawnień do prenatalnych. Czy mogę jednego dnia zrobić Pappe i usg i na wizycie u swojego gina zjawić się z wynikami?
Niestety tak pewnie będzie do końca. Kobieta po stracie już zawsze będzie miała to w głowie, ale trzeba być dobrej myśli.Szlam zmarnowana dzisiaj na ta wizytę i w myślach sobie powtarzałam, żeby się nie nastawiać na dobra nowinę, bo znowu się będę cieszyć a nic z tego pewnie. Oczywiście jak wstałam dzisiaj rano i pomacalam się po cyckach to nie odczułam żadnego bólu. Wiec pomyślałam, ze kaplica, koniec. Zaczęłam nawet myśleć jak tu w piątek wziąć wolne, żeby przygotować się do szpitala na zabieg
Zawsze mamy obawy niestety tak już będzie ten strach i niepokój . Dajesz nam nadzieję i za to Ci dziękuję ❤ jeśli chodzi o badania tak jak pisała zabulinka zadzwoń do lekarza on na pewno Ci wszystko wyjaśni całujeSzlam zmarnowana dzisiaj na ta wizytę i w myślach sobie powtarzałam, żeby się nie nastawiać na dobra nowinę, bo znowu się będę cieszyć a nic z tego pewnie. Oczywiście jak wstałam dzisiaj rano i pomacalam się po cyckach to nie odczułam żadnego bólu. Wiec pomyślałam, ze kaplica, koniec. Zaczęłam nawet myśleć jak tu w piątek wziąć wolne, żeby przygotować się do szpitala na zabieg
Dziewczyny wyznaczyki mi nowy termin zabiegu - 19 mają.
Mam nadzieję że wszystko pójdzie gładko, wyniki biopsji będą dobre i będę mogła brać się do dzieła. Dwa miesiące opóźnienia to duży poślizg a ja już chce się starać o .
Może do końca lata się uda .
U mnie plamnienia po okresie zrobiłam dziś tsh i wynik mnie powalił z niedoczynnosci weszłam prawie w nadczynność wynik 0,231 także pewnie w tym miesiącu nici jutro wizyta u Endo ciekawe co ona na to Nie mam już sił
Już po wizycie.
Więc, wiek ciąży wg OM 7+7, wg USG 8+1. Idziemy zatem równo z czasem
Kluska ma już 1,66cm i serduszko z tętnem 169u/min ❤
Narazie jest dobrze
Jeszcze nigdy tak daleko nie zaszliśmy
Dziewczyny mam pytanie, bo z tego wszystkiego zapomniałam zapytać u gina. Umówiłam się dzisiaj już na USG prenatalne na 12.06. Test Pappa muszę zrobić wcześniej, żeby z jego wynikiem pójść na USG prenatalne? USG robię u innego gina, mój nie ma uprawnień do prenatalnych. Czy mogę jednego dnia zrobić Pappe i usg i na wizycie u swojego gina zjawić się z wynikami?
[...] Szlam zmarnowana dzisiaj na ta wizytę i w myślach sobie powtarzałam, żeby się nie nastawiać na dobra nowinę, bo znowu się będę cieszyć a nic z tego pewnie. Oczywiście jak wstałam dzisiaj rano i pomacalam się po cyckach to nie odczułam żadnego bólu. Wiec pomyślałam, ze kaplica, koniec. Zaczęłam nawet myśleć jak tu w piątek wziąć wolne, żeby przygotować się do szpitala na zabieg
Byłam dzisiaj u Endo zmniejszyła mi dawkę i te plamnienia prawdopodobnie były przez rozregulowane hormony czyli niskie tsh .Po miesiącu zrobię wyniki i zobaczę co wyjdzie.19 maja wypada w przyszłym tygodniu, super, że tak szybko będziesz to wreszcie mieć z głowy To zabieg jednego dnia? Czy zatrzymają Cię na nockę?
Już wkrótce będziesz mogła rozpocząć staranka
Co powiedział Endokrynolog na Twoją tarczycę?
Nadal plamisz? Kiedy skończył Ci się okres?
No nieźle, idziecie jak burza! Super wiadomości, wierzę, że tak już będzie do samego końca Na kiedy masz wyznaczoną datę porodu?
Byłam dziś u Endo zmniejszyła mi dawkę letroxu zrobię badania po miesiącu i zobaczymy co wyjdzie .Oczywiście zmartwila sie znow moim poronieniem i kazała dzialac bo takie niskie tsh nie przekresla zajścia w ciążę, Wiec troche mnie pocieszyła A plamnienia prawdopodobnie były spowodowane rozregulowaniem hormonów czyli spadkiem tsh .19 maja wypada w przyszłym tygodniu, super, że tak szybko będziesz to wreszcie mieć z głowy To zabieg jednego dnia? Czy zatrzymają Cię na nockę?
Już wkrótce będziesz mogła rozpocząć staranka
Co powiedział Endokrynolog na Twoją tarczycę?
Nadal plamisz? Kiedy skończył Ci się okres?
No nieźle, idziecie jak burza! Super wiadomości, wierzę, że tak już będzie do samego końca Na kiedy masz wyznaczoną datę porodu?