reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga,zdrowie i rozwój naszych pociech

Panziorka chyba najlzejszy :)
sama sledze oostro kto ile wazy, bo moja Niusia ez ledwo 6 kilo dobila i moze drugie miejce zaajac (tak wynika z obserwacjii moich)

rozne sa dzieci i clo poradzic?
A ty na cycu? Bo mooja mala na butli taka sie'trzyma' mala :)

reklama
emotion-u nas w sumie wszystko i cyc i butla i jedzonko..w środę szczepienie to się okaże co dalej, ale mały źle nie wygląda, napewno duuużo spala, bo szaleje cały dzień..dodatkowo dzisiaj mleko jest beee i wmusiłam w niego tylko 100ml mleka rano, na śniadanie opanował 200ml:szok:kaszki malinowej i teraz 140 też kaszki, bo mleko wypluwał...

Zosia na piersi wylacznie i wazy 6900g. Kupilam sloiczek marchewki, ale jeszcze sie wstrzymamy. Kaszki tez nie daje, bo ona butli nie chce...

Gosia ja mlodej ostatnio kaszke nie z butelki tylko lyzeczka probowalam 'wcicnac' w nia :) Moze podziala? :)

emotion-u nas w sumie wszystko i cyc i butla i jedzonko..w środę szczepienie to się okaże co dalej, ale mały źle nie wygląda, napewno duuużo spala, bo szaleje cały dzień..dodatkowo dzisiaj mleko jest beee i wmusiłam w niego tylko 100ml mleka rano, na śniadanie opanował 200ml:szok:kaszki malinowej i teraz 140 też kaszki, bo mleko wypluwał...
U mnie cyca juz sie nie chyta, w sumie tylko na butli jest [w 95%],
Tez sie smieje ze mloda dziwne ze nie przybiera jk taka nadpobdliwa, Ostatnio w sobote przy imprezie - jak ja podgladalam [na niani] to lapkami machala przez sen -- niby spala a reka ruszala w rtakt muzyki [[ktora ledwo bylo slychac u niej w loziu!!] No nic nie ma co narzekac :)

emotion-a może dzieci z 20 października mają być lekkie ;-) dzisiaj waga 5830-bez szału. urodził się 2850 i w 1 miesiącu przybrał 1050 a później powolutku dobił do obecnej wagi. Mierzył 52cm, a dzisiaj 69 :tak:

reklama
emotion-a może dzieci z 20 października mają być lekkie ;-) dzisiaj waga 5830-bez szału. urodził się 2850 i w 1 miesiącu przybrał 1050 a później powolutku dobił do obecnej wagi. Mierzył 52cm, a dzisiaj 69 :tak:
a to ladny przyrost i tak,
Bo moja co prawda wazy ''juz'' 6 kilo, ale ona 'starowala' z waga 4,200

kaka i nas tez nie mierza niby - ja moierzyulam ja sama - teraz zaczeli mierzyc tylko jakos po rusku :/

Do góry