dziewczyny powiedzcie mi prosze czy waszym zdaniem powinnam juz isc do lekarza,maly sie przeziebil i mial mocny katar w piatek,mial calkiem zapchany nos,dostal wit c,calcium i krople do nosa,katar przeszedl ale za to dzis zaczał pokasływac i ma cos jak biegunke-wczoraj zrobil 3 razy kupe(normalnie robi 1 max 2),dzis juz ma koncie dwie i teraz zastanawiam sie co robic,poczekac do jutra z wizyta czy jednak udac sie do lekarza,nie wiem jak przebiega przeziebienie u dziecka. pomożcie pliz
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Nataniel w środę miał straszny katar i gorączkę, pojechałam do lekarza bo też straszna panikara jestem.
Na kaszelek i gardełko polecam syrop tymiankowy złożony. Jest bez recepty. my braliśmy 3ml trzy razy dziennie. I oczywiście opukiwanie plecków od dołu w stronę głowy.
Na kaszelek i gardełko polecam syrop tymiankowy złożony. Jest bez recepty. my braliśmy 3ml trzy razy dziennie. I oczywiście opukiwanie plecków od dołu w stronę głowy.
dzieki dziewczyny,no ja niby tez zawsze panikuje ale z tymi przychodniami to jest tak ze jak sie człowiek nie zarejestruje z samego rana to potem nie mozna iśc,jedynie od 18 całodobowa przychodnia zostaje i przypadkowy lekarz,dlatego sie zastanawiam.wczoraj mu sie polepszylo a dzis ten kaszel mnie zmartwil:-(no nic,poobserwuje Jaśka i zobacze. poki co goraczki nie ma wiec poczekam do 18.
Debi ja mam dosyć fajną przychodnię gdzie właściwie w każdej chwili mnie przyjmą i nie muszę się jakoś dużo wcześniej zapowiadać. Miałam już podobną sytuację, zadzwoniłam i powiedziałam, że dziecko chore-pani powiedziała że mam przyjechać i już. Zresztą zawsze możesz troszkę naściemniać i powiedzieć, że dziecko ma gorączkę-nie powinni Ci odmówić, a jak dojedziesz i zmierzą to zawsze możesz powiedzieć, że podałaś paracetamol i najwyraźniej pomógł. Wiem, że to trochę kombinowane, ale czasem nie ma innej rady na naszą służbę zdrowia
Jakbyś jechała na ostry dyżur to najlepiej na Strzelecką-moim zdaniem.
Jakbyś jechała na ostry dyżur to najlepiej na Strzelecką-moim zdaniem.
Debi, dobrze ze pojechalas do lekarza
A moja niunia wczoraj skonczyla 5 miesiecy i zrobila niespodzianke rodzicom-przekrecila sie w koncu z pleckow na brzuszek
Wiem ze Wasze niektóre pociechy juz dawno to robiły, ale ja juz zaczelam sie niepokoic ze mała ma za "ciężką" pupę ;-) Teraz musi juz tylko nauczyc sie z brzuszka na plecki bo czasem na brzuszku nie ma siły juz leżeć i kładzie głowę-twarz ma na macie, bidulka.
A moja niunia wczoraj skonczyla 5 miesiecy i zrobila niespodzianke rodzicom-przekrecila sie w koncu z pleckow na brzuszek
Wiem ze Wasze niektóre pociechy juz dawno to robiły, ale ja juz zaczelam sie niepokoic ze mała ma za "ciężką" pupę ;-) Teraz musi juz tylko nauczyc sie z brzuszka na plecki bo czasem na brzuszku nie ma siły juz leżeć i kładzie głowę-twarz ma na macie, bidulka.
panziorka1980
Fanka BB :)
dziewczyny chodzicie ze swoimi maluchami do poradni patologii noworodka? Pytam, bo ja się zastanawiam, czy warto dalej zawracać sobie tym głowę, skoro mały ma swoją pediatrę.
reklama
dziewczyny chodzicie ze swoimi maluchami do poradni patologii noworodka? Pytam, bo ja się zastanawiam, czy warto dalej zawracać sobie tym głowę, skoro mały ma swoją pediatrę.
ja nie chodze; a ktos Ci to doradził?
Podziel się: