reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga,zdrowie i rozwój naszych pociech

Panziorka chyba najlzejszy :)
sama sledze oostro kto ile wazy, bo moja Niusia ez ledwo 6 kilo dobila i moze drugie miejce zaajac (tak wynika z obserwacjii moich)

rozne sa dzieci i clo poradzic?
A ty na cycu? Bo mooja mala na butli taka sie'trzyma' mala :)

reklama
emotion-u nas w sumie wszystko i cyc i butla i jedzonko..w środę szczepienie to się okaże co dalej, ale mały źle nie wygląda, napewno duuużo spala, bo szaleje cały dzień..dodatkowo dzisiaj mleko jest beee i wmusiłam w niego tylko 100ml mleka rano, na śniadanie opanował 200ml:szok:kaszki malinowej i teraz 140 też kaszki, bo mleko wypluwał...

Zosia na piersi wylacznie i wazy 6900g. Kupilam sloiczek marchewki, ale jeszcze sie wstrzymamy. Kaszki tez nie daje, bo ona butli nie chce...

Gosia ja mlodej ostatnio kaszke nie z butelki tylko lyzeczka probowalam 'wcicnac' w nia :) Moze podziala? :)

emotion-u nas w sumie wszystko i cyc i butla i jedzonko..w środę szczepienie to się okaże co dalej, ale mały źle nie wygląda, napewno duuużo spala, bo szaleje cały dzień..dodatkowo dzisiaj mleko jest beee i wmusiłam w niego tylko 100ml mleka rano, na śniadanie opanował 200ml:szok:kaszki malinowej i teraz 140 też kaszki, bo mleko wypluwał...
U mnie cyca juz sie nie chyta, w sumie tylko na butli jest [w 95%],
Tez sie smieje ze mloda dziwne ze nie przybiera jk taka nadpobdliwa, Ostatnio w sobote przy imprezie - jak ja podgladalam [na niani] to lapkami machala przez sen -- niby spala a reka ruszala w rtakt muzyki [[ktora ledwo bylo slychac u niej w loziu!!] No nic nie ma co narzekac :)

emotion-a może dzieci z 20 października mają być lekkie ;-) dzisiaj waga 5830-bez szału. urodził się 2850 i w 1 miesiącu przybrał 1050 a później powolutku dobił do obecnej wagi. Mierzył 52cm, a dzisiaj 69 :tak:

reklama
emotion-a może dzieci z 20 października mają być lekkie ;-) dzisiaj waga 5830-bez szału. urodził się 2850 i w 1 miesiącu przybrał 1050 a później powolutku dobił do obecnej wagi. Mierzył 52cm, a dzisiaj 69 :tak:
a to ladny przyrost i tak,
Bo moja co prawda wazy ''juz'' 6 kilo, ale ona 'starowala' z waga 4,200

kaka i nas tez nie mierza niby - ja moierzyulam ja sama - teraz zaczeli mierzyc tylko jakos po rusku :/

Do góry