reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga,zdrowie i rozwój naszych pociech

my juz caly tydzien w samym body smigamy :)
Ale sa upaly.
Tez nie lubie mlodej przerzewac, ostatnio miala body, spodenki krotkie, a kolezanka synka w dresie - rajtkah i czapce welnianej!!! Masakra jakas, heh

reklama
Hej laski. My bylysmy w szpitalu trzy dni, zabarala nas karetka bo Nikola ciezko oddychala. Odoskrzelowe zapalenie pluc, zastrzyki do poniedzialku rano i wieczorem

Kasikego zero objawow, zaczelo sie od wlasnie tego problemu z oddechem. We wtorek nas wzieli, a wieczorem na oddziale zlapala ja goraczka 38.6C. A na drugi dzien rano stwierdzono wlasnie to odoskrzelowe zapalenie pluc.

Paulina zdrowia dla Córy, oby jak najszybciej z tego wyszła i choróbsko więcej nie wróciło!
U nas body jakoś słabo się sprawdza więc jak cieplej to tylko koszulka i spodenki. Młody jest długi w torsie i jak zakładam mu body na 86-92 to znowu spada mu z ramion a jak trochę bardziej dopasowane założę to znowu jak narobi w pampersa to siusiak mega zgnieciony i tak i tak zle. Ale wiadomo jak chłodniej to bodziak musi być. A ciuszki też jak część z was kupuję w lumpeksie, teraz jak jesteśmy w Ostrołęce to tu jest taka wyprzedaż we wtorki, wsio po 2zł! A i jeszcze mamy komis niedaleko bloku więc małego planuję w tym tygodniu obkupić na sezon jesień-zima bo w krk mam wszędzie daleko;/
Ignacy wczoraj się pierwszy raz puścił :-p
Wstał przy fotelu i przeszedł ze 2 metry siam do mamy;-) coś czuję, że jak ojciec po nas przyjedzie pod koniec miesiąca to syn po niego wyjdzie. Oczywiście wolałabym żeby dłużej raczkował i martwię się o bioderka/kręgosłup ale go już się nie da zmusić do siedzenia w zabawkach, chce stać przy czym się da, odwraca się i szuka do kogo podejść.

Ostatnia edycja:
Paulina oby Nikola szybko wróciła do zdrowia,biedne dzieciątko.Teraz popatrzyłam na Twój suwaczek-czy ty masz 17 lat?rany jeśli tak to Cie podziwiam,taka młoda mama daje rade:-)
Misza ja właśnie tez myśle o zakupach na jesien i zime i ciągle sie zastanawiam jakie rozmiary kupować bo mały teraz nosi 86,wiec nie wiem czy kupowac kombinezon zimowy na 92 czy jeszcze wiekszy,to samo z jesienią nie wiem jaka kurtke kupic:zawstydzona/y:

Paulina mam nadzieję, że z Nikolą już jest ok:) bidusia malutka..
Misza jak mały się już sam puszcza to znaczy, że daje rade i ja bym mu nie zabraniała. U nas też się już kilka razy zdarzyło,że Krzyś się puścił-kroczków jeszcze nie zrobił sam,ale wszystko przed nim.
Ostatnio go jakieś cholerstwo pogryzło w nocy na czole, powoli ślady po bąbelkach schodzą, ale na końcu ma małe białe kropeczki jakby ropne..mam nadzieję, że to nic złego.
Debi z kombinezonem na zimę bym się na Twoim miejscu jeszcze wstrzymała chwilkę, a jak już to kupiłabym chyba większy niż 92. Jakby nie patrzeć do zimy jeszcze kilka miesięcy zostało.

reklama
paulina ale z Ciebie młódka ;-) teraz być może Ci trudniej (choć z tego co widać po opisach jesteś szczęśliwą mamą) ale za to Ty jak będziesz miała 30tkę to skoczysz z Młodą na imprezę a ja za 13 lat będę już dawno po 40 :-(
debi ja kupię teraz kurtkę tylko, z kombinezonem poczekam, rodzice będą w pazdzierniku jechać na urodziny do Małego to mi kupią i przywiozą. Ale jak bym kupowała teraz to raczej większy niż na 92, zima znów może potrwać do kwietnia a to na małym dziecku duża różnica w cm.
elutka mojego jakaś zmutowana mucha ugryzła ostatnio w nocy i ma kropę średnicy centymetra na środku czoła trochę bliżej nosa, wygląda jak hinduska;-) nie da się niestety ustrzec maluchów przed wszystkimi owadziskami.

Do góry