reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
No więc po wczorajszym pomiarze wychodzi ze przez ostatnie 2tyg Sonia przybrała TYLKO 100g i wazy na dzien dzisiejszy tj 5m-cy i 3tyg 9600
Nie wiem tylko czy faktycznie mało przybrała (co by mnie bardzo cieszyło) czy to róznica miedzy wagami (ostatnio była ważona na zwykłej a nie elektronicznej).
Ponieważ jesteśmy poza skalą centylową już to mam obserwować. - Nastepny pomiar 17.05 a póki co wycofujemy kelik - zobaczymy z jakim efektem - czy bedzie o wiecej mleka "krzyczała" czy nie...

Klaudzia
Czy ty wiesz juz ile Viki waży...?
Dziewczynka, 5 miesięcy -Siatki Centylowe - prawidłowy rozwój dziecka

Hmmm, z mojego Alanka to jakies chucherko przy Waszych bobaskach:-:)baffled:
Albo po prostu wdal sie w tatusia:-) bo dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata;-):-D:-D:-D

To ile Alanek waży? Patryk wczoraj 5200 na domowej wadze, długi gdzieś pomiędzy 62-68
Miesiac temu wazyl 7160g, a licze ze duzo nie przybral od tamtej pory. A dlugi troche ponad 70cm. Moze mialby tez troche wiecej gdyby nie te jego dwa chorobska:baffled: a wtedy za apetytem kiepsko bylo:baffled:

Patryk jak na swoje przejscia to cakiem fajnie nabiera cialka:tak:. A ile mial jak sie urodzil?

nie było mnie chwilkę, no i teraz też na jakiś czas uciekam, bo synek się obudził. Jak się urodził ważył 2600 i miał 53 cm

reklama
Do góry