reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Wogóle myśle ze skoro moja i twoja taka duze, Kamci cora tez to nie ma sie co przejmowac. U mnie to na 100% geny - A jak mial pol roku wygladal na rocznego chlopca. Zreszta jego zdjecie z dziecinstwa i mała to dwie krople wody. Co innego gdyby naprawde to kolosy były :tak:
Moja lekarka się tylko śmieje i mówi ze nie mam sie co martwic ze mniej przybierze itp bo nawet gdyby bardzo zwolnila krzywda jej sie nie stanie;-) No i ze to po tatusiu wielka baba bedzie i nie mam sie przejmowac.

no w sumie po co ja mam się przejmować jak M ma 191 cm wzrostu ja 176cm więc i ona jest duża :)) a poza tym jest na cycku i trudno tu coś kontrolować, bo nie wiemuy przecież ile zjada.

...wielka baba bedzie i nie mam sie przejmowac.
Dokładnie jak i u nas :tak:
My cały czas równo na 97 centylu jedziemy... ;-) I już przestałam się tym martwić....
Chciałabym tylko jej przypilnować aby z dziecka "dużego" nie przeszło to w nadwage dziecięcą bo to tragedia dla dziecka - wiem po sobie.... że nie wspomnę o skutkach zdrowotnych...a tendencje może mieć po mamusi niestety... :zawstydzona/y:

U nas tendencje tez niestety... i tez nie chce dopuscic do nadwagi-najgorsza rzecz jaka mozna "zrobic" dziecku. Wiec wszelkie zbedna produkty odpadaja.

reklama
Do góry