reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

reklama
ja stoje w miejscu , nie mam duzego apetytu nie podjadam miedzy posilkami moze dlatego ;) ale mysle zeby sie nie martwic dziewczyny poniewaz juz chwila moment i tylko zaczniemy rosnac w oczach ja sobie jeszcze daje miesiac ;)

Ja już zgłupiałam. Na koniec 12 tygodnia miałam +4 kg, a na koniec 13 tygodnia tylko +2,5 kg, licząc cały czas od początku. Co prawda byłam przeziębiona i nie miałam apetytu cały tydzień, ale żeby aż 1,5 kilo spaść? Dziwne to jakieś.

W każdym razie kończę pierwszy trymestr z wagą +2,5 kg, co mnie bardzo cieszy :) Jest to cały czas 3 kg mniej w stosunku do STARTOWEJ wagi z Frankiem!

Ja na samym początku utyłam jakieś 3kg chyba. Teraz od miesiaca stoje w miejscu. a i tak czuje sie wielorybem i nie moge sie doczekać kiedy bede mogla schudnąć.

ja na ostatniej wizycie +2, czyli 63 kilo ale waga u gina zaniża (nie pytam o ile bo mi z tym dobrze :-) ) W sumie od początku ciąży przytyłam 2.5kg

No i cóż...U mnie po wczorajszej weryfikacji wagowej u gina +3 od ostatniej wizyty 9 stycznia, daje to 69 kg na dzień dzisiejszy:szok: Hahaha, ale klocek się robię :-D

A ja juz 4,5kg na plusie .:szok:A to wszystko przez slodycze.W 1 ciazy przez cala ciaze przytylam 8 kg a teraz:baffled:

reklama
Doti to tak samo jak ja, mam właśnie 4,5 kg na + od początku.
Najgorsze, że ostatnio zaczyna mnie brać na słodkie ( a wcześniej za słodkim nie przepadałam ), szczególnie na lody z polewą, bitą śmietaną i owocami :szok: ojjj, będę w wakacje wielorybem :-D

Do góry