reklama
cornelka
Fanka BB :)
Cornelka - moze i bedziemy wielorybami ale tym razem mamy wymowke hihi
Dokładnie :-) Zawsze jak mnie zaczynają łapać wyrzuty sumienia to sobie mówię, że to dzidzia miała na słodkie ochotę, nie ja, hehe
kruszki
A ja juz 4,5kg na plusie .A to wszystko przez slodycze.W 1 ciazy przez cala ciaze przytylam 8 kg a teraz
no wlasnie ja tez tak mam, slodkie i slodkie..Doti to tak samo jak ja, mam właśnie 4,5 kg na + od początku.
Najgorsze, że ostatnio zaczyna mnie brać na słodkie ( a wcześniej za słodkim nie przepadałam ), szczególnie na lody z polewą, bitą śmietaną i owocami ojjj, będę w wakacje wielorybem
i tak jak z mloda przytylam 9kg, to teraz juz waze 60 czyli 4ponad na plusie... jakas masakra
kruszki
55.5start
teraz 60kg!
czyli dokladnie 4,7na plus
teraz 60kg!
czyli dokladnie 4,7na plus
marcia331
No to widzę że ja się nieźle trzymam z wagą. Dzisiaj na wizycie 60,5kg. A zaczynałam od 58-58,5 więc jakieś 2-2,5kg na plusie. Nie jest źle :-)
zuzia2012
Zaangażowana w BB
ojejku...wychodzi na to że jestem najcięższa....:-( na razie 3 kg do przodu.. jak dla mnie za dużo......z was same laski a ja chyba 10 lat temu tyle ważyłam......w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg..w drugiej miałam dietę cukrzycowa i tylko 4 kg..po urodzeniu ważyłam mniej niż prze zajściem w ciąże...a przy trzecim..zaraz sprawdzę....mam 15 kg...aż się boje ile tym razem przytyje.....chyba czas się wziąść za siebie... bo będzie tragedia....w sierpniu będę ogromnym spuchniętym pączkiem...jak słoń...tyje się prędko ale stracić kg..to już problem.....:-(
mala.di
ja przed mialam jakieś 49kg, teraz 53.
Mam wielką nadzieje, że 60nie przekrocze, narazie waga sie zatrzymala, wiec moze nie bedzie zle
Mam wielką nadzieje, że 60nie przekrocze, narazie waga sie zatrzymala, wiec moze nie bedzie zle
reklama
Podziel się: