reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

reklama
A ja juz 4,5kg na plusie .:szok:A to wszystko przez slodycze.W 1 ciazy przez cala ciaze przytylam 8 kg a teraz:baffled:

Doti to tak samo jak ja, mam właśnie 4,5 kg na + od początku.
Najgorsze, że ostatnio zaczyna mnie brać na słodkie ( a wcześniej za słodkim nie przepadałam ), szczególnie na lody z polewą, bitą śmietaną i owocami :szok: ojjj, będę w wakacje wielorybem :-D
no wlasnie ja tez tak mam, slodkie i slodkie..
i tak jak z mloda przytylam 9kg, to teraz juz waze 60 czyli 4ponad na plusie... jakas masakra

ojejku...wychodzi na to że jestem najcięższa....:-( na razie 3 kg do przodu..:no: jak dla mnie za dużo......z was same laski a ja chyba 10 lat temu tyle ważyłam....:tak:..w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg..w drugiej miałam dietę cukrzycowa i tylko 4 kg..po urodzeniu ważyłam mniej niż prze zajściem w ciąże...a przy trzecim..zaraz sprawdzę....mam 15 kg...aż się boje ile tym razem przytyje.....chyba czas się wziąść za siebie... bo będzie tragedia....w sierpniu będę ogromnym spuchniętym pączkiem...jak słoń...tyje się prędko ale stracić kg..to już problem.....:-(

u mnie AŻ prawie 5 kg na plusie :szok: ważę ok 64kg !!! masakra :-( do konca pewnie bedzie 75kg jak nic :sorry2:

no to ja mam juz na plusie 7kg!!!!!!!!!!!!! waze 84... jestem trochę zła na siebie ze jem jak słon a drugiej strony mam wszystko w dupie:-) dołownie i w przenosni:-D:-D:-D:-D

reklama
sempe u mnie jest tak ze jem na co mam chęć a potem pluje sobie w brodę i jestem zła na siebie ze za dużo zjadłam itd, błędne koło !!!!!! :sorry2:
mala.di jejuś aż zazdroszczę tej wagi :) toś TY chudzinka jestes :-)

Do góry