No ja usilnie staram się dojść chociaż do wagi sprzed ciąży czyli do 50 kg, ale na ostatniej wizycie ważyłam 48 i tak lepiej niż 46. Dalej mdłości wieczorne i apetytu większego brak...Moja koleżanka przez wymioty schudła w pierwszym trymestrze 10 kg i dopiero miesiąc przed porodem doszła do wagi sprzed ciąży, czyli wyszła na 0. Mnie to martwi, cieszyłabym się Waszymi plus dwa, plus trzy kg:-)
reklama
kasiunialalala
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny ja zaczynałam z wagą 65, potem przy mdłościach schudłam do 63 a teraz jest 64 i zobaczymy co bedzie dalej..., nie mam zielonego pojęcia jak się organizm zachowa, mam tylko nadzieje ze dzidziuś bedzie zdrowy
A u mnie jak na razie minus 3 od zajścia w ciążę. Trochę mnie to martwi ale lekarz powiedział że spokojnie jeszcze nadrobię nie tylko 3kg. I że to normalne przy mdłościach.
Z jednej strony to fajnie bo może nie będzie bardzo dużo do zrzucenia a z drugiej to martwię się o maluszka aby mu niczego nie brakowało.
Z jednej strony to fajnie bo może nie będzie bardzo dużo do zrzucenia a z drugiej to martwię się o maluszka aby mu niczego nie brakowało.
anikaaa
Aktywna w BB
No i u mnie wreszcie też coś ruszyło. Niewiele co prawda, ale na tym etapie każdy gram się dla mnie liczy
Agnes92
Fanka BB :)
mi mdlosci zdarzaly sie tylko w pierwszych tyg a teraz bardzo sporadycznie. apetyt mam wielki i mimo iz wiem ze to dobrze bo dzidzi nic nie zabraknie to jednak martwie sie troche o swoj wyglad gdzyz jestem niska i obawiam sie wygladu,,kulki'';
Jejku, dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, bo super wagę macie:-) Mi od początku ciąży przybyło jakieś 2,9 kg lub 3,9 kg i ważę już 57,9 kg:-( A apetyt mi dopisuje, zwłaszcza wieczorami:-( Ciekawe, co to będzie dalej...już się boję...
reklama
Co do tycia w ciąży, to chyba nie ma reguły.. jedne jedzą baaardzo dużo i waga stoi w miejscu, inne ledwo co i tyją..ja przed ciąża miałam 54, teraz mam już 59kg. Jem w sumie tak jak mam ochotę- nie jest to jakoś dużo, ale i nie mało.. nie odmawiam sobie też słodyczy, ale nigdy z nich nie umiałam zrezygnować. Ważne, abu ciąża przebiegała prawidłowo, aby nie mieć zatrucia ciążowego ani nic innego niepokojącego! A kilogramami zbędnymi będę się martwiła po porodzie!
Podziel się: