reklama
ninka2777
Początkująca w BB
Pumi i mili801 nie jestescie same bo ja juz 15mam na +, ale tak sobie tlumacze ze moze wod mam duzo(hihihihihi).A tak na powaznie to ja nie wiem o co chodzi z moimi piersiami za niedlugo nie kupie juz zadnej bielizny (maz sie cieszy z rozmiaru).Nigdy nie mialam malych ale teraz to jest szok 3 rozmiary do przodu.A jak to wyglada u Was?
Ninka- z moimi cycami nie jest zle. Urosly z malego B do duzego C ale dalej jakos przestaly. Ale dla mnie to wystarczajaco bo nawet takich nigdy nie mialam hihih. Jednak mysle ze jak zaczne karmic rozmiar sie powiekszy jeszcze sporo...
e-stera
Fan(ka)
Mi też się zrobiły duże, z B na małe D, mężuś zadowolony.A ja jakoś się dziwnie czuję z takimi dużymi..............
A
aOLA
Gość
i zaczyna się w ciągu miesiąca+3kg czyli od początku 9kg Muszę ograniczyć słodycze tylko jak
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Nie da sie ograniczyc. Chcica zbyt duza Kolejna 2 kg na plu, czyli w sumie 10. Wkrotce waga ciezka
Jednak bardziej od tych kilogramow ciazowych przerazaja mnie te sprzed ciazy, bo juz sie "zasiedzialy". Czeka mnie z nimi ostra robota
Jednak bardziej od tych kilogramow ciazowych przerazaja mnie te sprzed ciazy, bo juz sie "zasiedzialy". Czeka mnie z nimi ostra robota
reklama
G
goscinnie
Gość
ja od początku ciaży przytyłam 8 kg. ale przed ciażą 5 kg. co pozwoliło mi zajsc w ciaze.:-) co do piersi to czuje sie jak dojna krowa, zawsze miałam duze a teraz mam 80 DD inaczej E. 110 w klacie