reklama
G
goscinnie
Gość
Froduś juz nie powinnas nic przytyć. Wtym okresie ciaży, mozna nawet schudnąć.;-)
ewa_adu
Fanka BB :)
U mnie też się już obniżył :-) I w końcu mogę trochę odetchnąć od tej cholernej zgagi, przez którą po nocach spać nie mogłam. Za to teraz dzidzi naciska na pęcherz i latam co chwilę siku. Hehe Ale to już niedługo.
A
aOLA
Gość
a ja siusiam o dziwo normalnie i nie wstaje w nocy Ale zgaga-masakra Pali strasznie
dziś sie wazyłam u lekarza 35tc +12,5 W ciągu 20 dni niecałe kg więcej Jest szansa że nie przekrocze 15kg do cc zostało mi jeszcze 34dni
niestety ważę juz o 0,5kg więcej niż jak szłam rodzić Piotrusia
Pocieszam się że siostra po pierwszej ciąży też miała problem ze zrzuceniem a po drugiem w ciągu 3msc zrzuciła to co przybrała w ciąży plus 12kg jeszcze
dziś sie wazyłam u lekarza 35tc +12,5 W ciągu 20 dni niecałe kg więcej Jest szansa że nie przekrocze 15kg do cc zostało mi jeszcze 34dni
niestety ważę juz o 0,5kg więcej niż jak szłam rodzić Piotrusia
Pocieszam się że siostra po pierwszej ciąży też miała problem ze zrzuceniem a po drugiem w ciągu 3msc zrzuciła to co przybrała w ciąży plus 12kg jeszcze
ewa_adu
Fanka BB :)
siostra po pierwszej ciąży też miała problem ze zrzuceniem a po drugiem w ciągu 3msc zrzuciła to co przybrała w ciąży plus 12kg jeszcze
ale fajnie :-) ja też tak chcę !
G
goscinnie
Gość
a ja siusiam czesto, zgagę mam codziennie :-( i z tego co mi sie wydaje, zaczął mi czop schodzić. Ja przytyłam 10 kg ale przed ciazą 5 kg. Moja koleżanka przez 4 miesiace schudła 20 kg, wiecej niz przytyła. Je jak szalona i tak chudnie.
reklama