początkowo się cieszyłam, ze tyję książkowo, ale po 6 miesiącu się zaczęło...a w ostatnich dwóch to już bałam się wagi...no i miałam 26kg do przodu...a teraz...jakoś pomalutku waga schodzi bo czekoladki mi się czasem chce...
reklama
Aga.82.
Zaciekawiona BB
Ja wazylam przed ciążą ok. 46-47 kg,3 tyg przd urodzeniem ważylam 55 kg,a tydzien po urodzeniu dziecka w Sylwestra wchodzilam juz w urbania przed ciazy.Bardzo sie z tego ciesze i bylam bardzo zdziwiona,ze tak szybko mi waga spadła do normalnej.Teraz waże tyle wlasciwie co przed ciąża,no moze z kilo więcej
dzustta
Mama sierpniowa'06
ŻartujeszJak ty to zrobiłaś????? Ja też tak chcem!!!!!!Do konca 42 tc przytylam 15 kg a do dzis zrzucilam 24
przed ciaza przytyylam az 10 kg - wiec wazylam 60...na samym poczatku ciazy schudlam 5 kg ale je potem nadrobilam.pozniej wlansie przytylam 15 kg.po porodzie odrazu zeszlo mi 13 kg w kilka dni potem 2.po pol roku wazylam 54 kg - schudlam wtedy 6 kg .chodzilam poprostu codziennie na dlugie spacery , i nie mialam az tak apetytu i nie za bardzo sil...nie stosowalam wtedy zadnej diety , nie lubie slodyczy - wiec z tym nie bylo problemu.a no i po porodzie bardzo dlugo goraczkowalam i wymiotowalam kolejne 2 miesiace.
No a teraz idzie lato wiec zaopatrzylams ie w rozne balsamy:ujedrniajacy i antycelulitisowy , pilam te herbatki slim figura no i spacerki.ograniczylam tez ziemniaki itd.No i tak po 2 miesiacach waze 51 kg.
Mam nadzieje ze uda mi sie dojsc do 48 bo to wymarzona waga....a ze znow zaczynamy starania to chcialabym wazyc tyle co powinnam.
No a teraz idzie lato wiec zaopatrzylams ie w rozne balsamy:ujedrniajacy i antycelulitisowy , pilam te herbatki slim figura no i spacerki.ograniczylam tez ziemniaki itd.No i tak po 2 miesiacach waze 51 kg.
Mam nadzieje ze uda mi sie dojsc do 48 bo to wymarzona waga....a ze znow zaczynamy starania to chcialabym wazyc tyle co powinnam.
dzustta
Mama sierpniowa'06
LILITH no to tylko pogratulowac. Ja to w życiu tyle nie będe wazyc
reklama
kajenka
Fanka BB :)
Przed ciaza wazylam 56kg, pod koniec ciazy 73 (w wiekszosci to byla woda nie tluszcz, bo mialam duze obrzeki), miesiac po porodzie wrocilam do starej wagi a teraz waze 49kg. Przez pol roku schudlam 24kg i... nie wygladam najlepiej:-( . Jestem chuda, tylka w ogole nie mam, za to zmarszczki przeokrutne i bardzo sucha skore.
Tak bardzo schudlam, bo przez pol roku karmilam malego alergika i bylam na ostrej diecie. Od miesiaca jem wszystko na co mam ochote i przytylam... 200g .
Gdybym teraz wziela sie ostro za cwiczenia formujace sylwetke, przytyla ze 2-3 kg to bylabym niezla laska;-) . Tylko, ze przy moim dziecku ledwo znajduje pol godz. na prysznic i balsam .
Tak bardzo schudlam, bo przez pol roku karmilam malego alergika i bylam na ostrej diecie. Od miesiaca jem wszystko na co mam ochote i przytylam... 200g .
Gdybym teraz wziela sie ostro za cwiczenia formujace sylwetke, przytyla ze 2-3 kg to bylabym niezla laska;-) . Tylko, ze przy moim dziecku ledwo znajduje pol godz. na prysznic i balsam .
Podziel się: